Şeful Poliţiei Sector 4 nu îşi poate justifica averea. Diferenţă nejustificată de 60.000 de euro

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de aproximativ 60.000 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Cornel Drumariu, şeful Poliţiei Sector 4, a anunţat instituţia într-un comunicat.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 07:39
Şeful Poliţiei Sector 4 nu îşi poate justifica averea. Diferenţă nejustificată de 60.000 de euro

În acest caz a fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea demarării unei acţiuni de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Cornel Drumariu.

Citeşte şi: Incredibil! Judecătorii au uitat să aresteze un interlop condamnat definitiv în dosarul Cordunenilor

„Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, arată ANI, citată de Mediafax.

Citeşte şi: Doi şefi din Poliţia Română, prinşi în timp ce conduceau băuţi

În luna mai a anului 2019, Cornel Drumariu a fost prins beat la volan, într-o razie a Brigăzii Rutiere a Capitalei.