Şeful Poliţiei Vrancea şi doi adjuncţi, în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19

Șeful Inspectoratului de Poliție Vrancea și doi adjuncți se află în izolare la domiciliu după ce au intrat în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus, în timpul unei ședințe operative. Cei trei urmează să fie testați, iar dacă rezultatele vor fi negative, se vor putea întoarce la muncă.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 14:31
Şeful Poliţiei Vrancea şi doi adjuncţi, în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19

Coronavirusul loveşte şi la Vrancea. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu, comandantul IPJ Vrancea, adjunctul şefului IPJ Vrancea şi şeful de la Ordine Publică au participat la o şedinţă în data de 25 martie. Pe 31 martie, şefii IPJ Vrancea au fost anunţaţi că, la respectiva ședință, a participat o persoană care, ulterior, a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19: 

La data de 25 martie, la sediul IPJ Vrancea a avut loc o şedinţă operativă. Ulterior, în data de 31 martie, am fost anunţaţi cu privire la faptul că una dintre persoanele participante a fost testată privind prezenţa virusului Sars Cov 2, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, s-a hotărât izolarea la domiciliu a celor care au avut contact direct cu persoana respectivă, pentru 14 zile, începând cu data de 25 martie, când a fost singurul contact cu persoana confirmată pozitiv„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, potrivit news.ro.

PANDEMIE CORONAVIRUS. 29 de cadre medicale de la Galaţi, izolate la domiciliu 

Cele trei persoane din conducerea Inspectoratului de Poliție Vrancea izolate pentru 14 zile sunt comisarul-şef Remus Nica, comandantul IPJ Vrancea, comisarul-şef Vasile Marin, adjunctul şefului IPJ Vrancea, responsabil de ordinea publică, şi comisarul Ionuţ Lal, şeful Serviciului de ordine publică din cadrul IPJ Vrancea. Pe parcursul celor 14 zile de izolare, cei trei își vor îndeplini obligațiile de serviciu de acasă.