Șeful spionajului ucrainean aruncă bomba despre boala incurabilă de care suferă Putin: ”Va muri foarte repede”

Kirill Budanov, liderul Direcţiei Generale de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării, susține că deține informații potrivit cărora, Vladimir Putin este pe moarte. Acesta a subliniat faptul că războiul din Ucraina să se încheie înainte de decesul Țarului de la Kremlin.

05 ian. 2023, 00:31
Șeful spionajului ucrainean aruncă bomba despre boala incurabilă de care suferă Putin: ”Va muri foarte repede”

Șeful spionajului ucrainean aruncă bomba despre boala incurabilă de care suferă Putin. Kirill Budanov a declarat că știe din surse apropiate de președintele rus Vladimir Putin că acesta suferă de cancer în fază terminală de foarte multă vreme și crede că acesta va muri foarte repede.

Citește și Vladimir Putin, telefonul care poate schimba soarta războiului. Ultimul ordin semnat de şeful Kremlinului

Șeful spionajului ucrainean aruncă bomba despre boala incurabilă de care suferă Putin

”El (Putin) va muri foarte repede, cred, sper”, a declarat şeful spionajului militar ucrainean pentru postul ABC News.

Întrebat de unde are aceste informații, Kirill Budanov a afirmat că din ”surse umane” apropiate de președintele Rusiei.

”Noi credem că este vorba despre un cancer”, declară Budanov, care subliniază că deţine aceste informaţii din

Mai mult, el a subliniat că războiul din Ucraina trebuie să ”se termine înainte să moară el (Putin)”.

Deși, niciodată Kremlinul nu a comunicat vreo informație potrivit căreia, Putin ar suferi de vreo boală incurabilă, în ultima perioadă circulă foarte multe zvonuri despre starea de sănătate tot mai precară a acestuia.

Surse din cadrul serviciului de spionaj american, susțin că fostul ofiţer KGB ar fi urmat în aprilie 2020, un tratament de combatere a unui cancer aflat într-un stadiu destul de avansat.

De asemenea, fosta deputată britanică Louise Mensch a dat asigurări că Vladimir Putin ar suferi de maladia Parkinson.

Mai mult, alte surse susţin că Țarul de la Kremlin ar fi bolnav de un cancer de tiroidă sau de o boală autoimună. Însă niciuna dintre aceste ipoteze și speculații nu au fost confirmate.

Din contră, directorul Agenţiei Centrale americane de Informaţii (CIA) William Burns a declarat în iulie 2022 că Vladimir Putin este ”întru totul sănătors”.

”Ceea ce putem spune este că el este întru totul într-o stare de sănătate prea bună”, a declarat el, întrebat despre starea sănătăţii preşedintelui rus.

Serghei Lavrov vorbește, în premieră, despre boala lui Vladmir Putin

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a vorbit, în premieră, despre boala lui Vladimir Putin. Starea de sănătate a liderului rus este, în continuare, subiect tabu în întreaga lume.

Deși în mod normal subiectul Vladimir Putin mai niciodată abordat de către oamenii din anturajul liderului de la Kremlin, Serghei Lavrov a răspuns la o întrebare a postului de televiziune francez TF1, într-un comunicat:

„Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni. Îl puteţi vedea pe micul ecran, puteţi citi sau asculta discursurile lui”, a spus el. „Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri să rezolve asta cu conştiinţa lor, în ciuda ocaziilor zilnice pe care le au de a verifica starea de fapt”, a spus Serghei Lavrov.

Citește și Război în Ucraina. Creşte bilanţul morţilor, detaliul care i-a făcut ţinte vii pe soldaţii lui Putin în primul minut din 2023