Prima reacţie a Kremlinului despre boala lui Vladimir Putin. Replica lui Serghei Lavrov după ce râde: „Întrebați-i pe liderii străini”

Ministrul rus de Externe a râs în momentul în care a fost întrebat despre starea de sănătatea a lui Vladimir Putin, după ce a liderul de la Kremlin a fost surprins tremurând în public.

02 mai 2022, 14:29
Prima reacţie a Kremlinului despre boala lui Vladimir Putin. Replica lui Serghei Lavrov după ce râde: „Întrebați-i pe liderii străini”

Boala lui Vladimir Putin a devenit în ultimele săptămâni un subiect intens discutat în cancelariile occidentale. Întrebat cum se simte de fapt preşedintele Rusiei, Serghei Lavrov, şeful diplomaţiei ruse, a dat un răspuns evaziv, după ce a râs zgomotos.

„Întrebați-i pe liderii străini cu care a vorbit în ultima perioadă. Cum este, de exemplu, secretarul general al ONU, care, cred, că poate să vorbească despre acest lucru”, a declarat Serghei Lavrov, râzând, într-un interviu pentru presa italiană, potrivit tgcom24.

Chiar înainte de invadarea Ucrainei, Vladimir Putin a fost filmat într-o ipostază care alimentează speculațiile despre o posibilă boală gravă de care ar suferi. Pe 18 februarie 2022, preşedintele rus a fost surprins atunci când pare că dă dovadă de slăbiciune fizică.

Interviul în care Serghei Lavrov vorbeşte despre presupusa boală a lui Vladimir Putin

 

Putin stă în picioare și îl așteaptă pe Lukașenko, în acest timp mâna sa dreaptă începând să tremure puternic. Apoi, după ce încearcă să oprească tremurăturile, merge către Lukașenko și i se observă mersul instabil, aproape împiedicat.

Citeşte şi:Cât de bolnav este, de fapt, Vladimir Putin? Ultimele imagini îl arată tremurând şi mergând cu dificultate VIDEO

Cu toate că Moscova a negat în repetate rânduri faptul că Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate, presa internațională a speculat și a lansat mai multe variante în legătură cu o boală degenerativă și un cancer de care ar suferi acesta. Există zvonuri potrivit cărora Putin ar avea cancer de colon, dar și Parkinson și o tulburare schizoafectivă, inclusiv simptome de schizofrenie, halucinații și manie.

Citeşte şi: Daily Mail: Vladimir Putin va fi operat de cancer, puterea va fi preluată temporar de Nikolai Patruşev, fost şef al FSB