Selecţionerul Angliei a renunţat la Rio Ferdinand, în metrou

Antrenorul naţionalei Angliei, Roy Hodgson, a mers cu metroul la meciul Arsenal - Olympiacos, din Liga Campionilor şi i-a anunţat pe călători că fundaşul Rio Ferdinand se află "la capătul drumului".

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 13:57

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, este în centrul unei polemici aprinse în Anglia, după ce a anunţat public sfârşitul carierei la naţională a fundaşului Rio Ferdinand (33 ani), de la Manchester United.

Hodgson se afla miercuri seara în metrou, în drum spre stadionul Emirates, pentru a vedea partida Arsenal Londra – Olympiacos Pireu (scor 3-1), programată în grupele Ligii Campionilor. La un moment dat, el a început să discute cu ceilalţi călători despre viitorul naţionalei Angliei, spunând despre Ferdinand că se află „la capătul drumului„.

Dealtfel, jucătorul „diavolilor” nu intră în vederile lui Hodgson pentru „dubla” cu San Marino şi Polonia, programată la mijlocul acestei luni, în preliminariile CM 2014. „Trebuie să fie capătul drumului pentru Ferdinand, oricum nu mai jucase de mult timp pentru Anglia„, au fost, printre altele, cuvintele rostite de Hodgson.

Rio Ferdinand are 81 de meciuri în naţionala Angliei, iar speranţele sale de a fi titularizat erau foarte mari, după ce John Terry şi-a anunţat retragerea de la echipa reprezentativă.