SELFIE-UL este istorie. Care este ULTIMA ATRACŢIE pe INTERNET

Selfie-ul era moda la care se aliniau toti tinerii care au smartphone, chiar si marii lideri de stat recurgand la acest gest de multe ori. O noua atractie captiveaza atentia, si anume pozele de calatorie nud.

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 14:44
SELFIE-UL este istorie. Care este ULTIMA ATRACŢIE pe INTERNET

Noua moda a fost lansata de tinerele Olivia Edginton, Lydia Buckler si Ingvild Marstein Olsen, scrie Huffington Post, citat de ziare.com. Ele au initiat proiectul denumit „Topless Tour” prin care ii incurajeaza pe calatorii din intreaga lume sa se bucure pe deplin de drumetiile facute.

Principiul de baza este ca fiecare sa isi expuna frumusetea propriului corp in mijlocul naturii spectaculoase. Pozele nu sunt indecente deoarece protagonistii lor stau cu spatele spre aparatul foto si cu fata spre peisajele extraordinare.

Curentul are din ce in ce mai multi adepti pe Instagram, numarul celor care il urmaresc fiind deja de 9.000. Nimeni nu este discriminat, indiferent de sex, caci si barbatii s-au alaturat acestei initiative.

Conform Fox News, cele trei tinere au facut astfel de poze in orase precum Oslo, New York, Manchester, Berlin si Londra.