Selly a plecat la mare în plină pandemie! S-a cazat la cel mai luxos hotel de pe litoral şi nu s-a zgârcit la bani FOTO

Andrei Şelaru, alias Selly, şi-a luat în sfârşit vacanţa mult aşteptată. După două luni de proiecte, examene şi muncă zilnică, idolul adolescenţilor şi-a luat gaşca şi iubita şi a fugit la mare, unde a trait în lux şi opulenţă pentru a se răsplăti pentru efortul depus. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 15:34

La doar 19 ani, Selly îşi permite orice aroganţă, astfel că şi de această dată tânărul vlogger s-a cazat la cel mai luxos hotel de pe litoral, unde un weekend depăşeste suma de 6.000 de lei de persoană. 

Atât artistul, cât și iubita sa, Smaranda, au postat numeroase fotografii pe conturile lor de Instagram, pentru a le arăta tuturor cât de bine se distrează.

Vloggerul Selly a fost invitat de curând la Digi24, unde a vorbit despre sistemul de învățământ din România. Avea să facă declarații uluitoare! A dat de pământ cu unii profesori, despre care a spus că sunt libidinoși și comuniști.

„Așa, în 10 ani, educația nu va mai însemna nimic în România. Și probemele cu pandemia, tot din lipsa educației au apărut. La anatomie, noi nu învățăm nimic despre alimentație, nutriție… Chiar și despre epidemii trebuia să știm, cum se răspândesc, cum să te protejezi”, a spus Selly.

Citeşte şi: Selly, un nou atac la adresa sistemului de învăţământ. „Sunt şi dascăli comunişti, libidinoşi, care urlă în clasă şi se dau la eleve!”

Sistemul actual nu funcționează, iar școala trebuie reformată. În primul rând, profesorii ar trebui să se schimbe. Cunosc profesori extraordinari, mama predă de 15 ani, dar sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve. Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile. Nici nu mai visează. Poate uiți ce ai învățat în clasa a XII-a, dar trauma o porți toată viața!”, a tunat, la un moment dat, Selly. A continuat despre profesori. „Nu avem de unde să-i luăm și sunt și prost plătiți. Anual, dascălii ar trebui să fie evaluați de elevii lor, nu doar de comisii metodice, Consiliul de Administrație al școlii etc. Dacă 4-5 clase dau feedback negativ, profesorul trebuie să plece”, a declarat Selly.