Selly, un nou atac la adresa sistemului de învăţământ. „Sunt şi dascăli comunişti, libidinoşi, care urlă în clasă şi se dau la eleve!”

Selly a lansat u nou atac dur la adresa sistemului de învățământ și a modului în care îi formează acesta pe elevi. Declarațiile sale au privit atât sistemul în sine, dar și modul de cooperare între profesori și elevi.

30 iul. 2020, 08:30
Selly, un nou atac la adresa sistemului de învăţământ. „Sunt şi dascăli comunişti, libidinoşi, care urlă în clasă şi se dau la eleve!”

Selly, 19 ani, a abosolvit liceul şi susţine că la bacalaureat a obținut o medie de 9,60. Acuzațiile venite din partea lui Selly, pe numele lui Andrei Șelaru, au fost adresate modului în care se predă în școli, profesorilor care nu sunt deschiși la noi metode de învățare.

„Profesorul predă, elevul scrie. Unde e dezbaterea, discuția, unde sunt propriile tale idei? Ce, înveți să scrii după dictare? Așa, în 10 ani, educația nu va mai însemna nimic în România”, a spus Selly la Digi24.

Selly, probleme grave. De ce boală suferă celebrul vlogger: „Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc”

Tânărul mai susține că profesorii ar trebui să treacă prin niște schimbări. Acesta nu condamnă toți profesorii și spune că unii dintre ei sunt extraordinari, mama sa fiind tot dascăl, însă mulți dintre ei ar fi comuniști și îi traumatizează pe elevi prin modul agresiv de predare.

„Sistemul sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve. Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripil.”, a mai declarat Selly.

Selly vine cu propunerea ca elevii să-i evalueze anual pe profesorii lor, pentru a se ține o evidență a impactului pe care dascălul îl are asupra elevilor săi: „Dacă 4-5 clase dau feedback negativ, profesorul trebuie să plece!”.

Selly, ofertat să prezinte o emisiune tv. Cum a reacţionat vloggerul

Selly încurajează discuțiile libere în clase, cu argumente și opinii personale din partea elevilor, iar noua tehnologie ar trebui valorizată și utilizată în școli la un nivel mai avansat.