Selly a tecut la câţiva centimetri pe lângă moarte. Momente dramatice pentru celebrul vlogger

Selly a dezvăluit că a trecut prin momente şocante în timp ce se afla la volan, după ce s-a trezit cu un obiect greu care i-a lovit mașina!

21 ian. 2022, 18:18
Selly a tecut la câţiva centimetri pe lângă moarte. Momente dramatice pentru celebrul vlogger
Selly a tecut la câţiva centimetri pe lângă moarte

Selly a tecut la câţiva centimetri pe lângă moarte. Celebrul vlogger a mărturisit la Antena Stars că a fost victima unui incident în trafic, însă a fost cu adevărat norocos că nu a pățit nimic!

Selly a tecut la câţiva centimetri pe lângă moarte. Momente dramatice pentru celebrul vlogger

Andrei Şelaru, alias Selly, a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu puțin timp. Vloggerul a mărturisit că a fost norocos că nu a pățit nimic. „Mergeam cu mașina pe un bulevard din București și aveam geamul din dreptul șoferului deschis și din sens opus a zburat un obiect foarte greu, ori o piatră, ori ceva sărit din linia de tramvai, ceva de genul. A zburat spre mașină, a lovit ușa și geamul, dar a fost la câțiva centimetri distanță de a intra prin geam, și de a mă lovi direct pe mine, și dacă mă lovea, la viteaza aia, nu cred că eram bine. Nu am apucat să mă sperii pentru că nici nu am conștientizat ce a lovit până când m-am uitat, și nici nu mi-am dat seama ce a fost, însă mi-am dat seama că a fost foarte aproape de mine. Data viitoare voi merge cu geamurile închise”, a declarat Selly.

Victor Ciutacu, nemilos cu Selly. „Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate”

Andrei Șelaru (21 de ani), alias Selly,  este un vlogger, cântăreț și actor român, cunoscut cel mai bine pentru canalul său de YouTube. Pe 21 decembrie 2017 a lansat trupa 5GANG cu piesa „Singuri Acasă”.  Pe 27 decembrie 2019 s-a lansat filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, un film de comedie, constituind debutul regizoral al lui Matei Dima, care a scris și scenariul alături de Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu.

CTP îl desfiinţează pe Selly: „Ştie foarte bine cum să-și întrețină turma!”