Victor Ciutacu, nemilos cu Selly. „Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate”

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, a comentat ironic anunţul făcut de vloggerul Selly despre încheierea emisiunii de televiziune pe care o realiza.

06 apr. 2021, 13:33
Victor Ciutacu, nemilos cu Selly. „Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate”

Victor Ciutacu a reacţionat după ce Selly a încheiat colaborarea privind realizarea unei emisiuni la postul de televiziune Prima TV. Moderatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV i-a dat de înţeles vloggerului că „își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește”.

„Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici…

P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist =)))))”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Iulia Albu, atac dur la adresa lui Selly: „A numit persoanele de 80 de ani boșorogi”

Victor Ciutacu, nemilos cu Selly. Replica vloggerului: „Mi se pare fabulos”

”Nu am nimic personal cu Victor Ciutacu. E părerea lui. Nu-l cunosc. Dar vezi diferența asta între generații? Cum jignim noi și cum jignesc ei? Mi se pare fabulos. Dacă aș vrea să jignesc un om nu aș folosi niciodată acest repertoriu de cuvinte. În fine, e părerea domniei sale și o respect. Sunt convins că am intrat pe un teren despre care nu știam foarte multe lucruri. Aici are dreptate domnul Ciutacu”, a zis Selly într-un dialog pe Cătălin Măruță pe Youtube.

”Domnul Ciutacu se îmbracă foarte hipist. Îi plac adidașii, îi plac sneakerșii, pe tinerețe. E forță domnul Ciutacu. Am un prieten care vinde adidași și îi dădea Ciutacu mesaje să caute nu știu ce model. Am fost șocați. Ciutacu ăla de la România TV?! Oamenii au pasiuni la care nu te-ai aștepta”, a mai spus Selly.

Citeşte şi: Selly nu mai are emisiune la Prima TV. Ce audienţe a făcut vlogger-ul în cele patru luni de emisiune


loading...
Partenerii noștri