Selly, dezvăluiri-șoc! Pe ce cheltuie vloggerul între 10.000 și 20.000 de euro pe lună.”Atât mă costă pe mine să trăiesc”

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, este unul dintre cei mai iubiți și apreciați vloggeri din România. Vloggerul se bucură de un succes uriaș la care foarte mulți tineri de vârsta sa doar visează. Faima și succesul pe care îi are în aceste momente îi aduc în conturi sume colosale, însă și cheltuielile sale sunt pe măsură.

02 mai 2023, 14:12
Selly, dezvăluiri-șoc! Pe ce cheltuie vloggerul între 10.000 și 20.000 de euro pe lună.”Atât mă costă pe mine să trăiesc”
Selly, dezvăluiri-șoc! Pe ce cheltuie vloggerul între 10.000 și 20.000 de euro pe lună.”Atât mă costă pe mine să trăiesc”

Selly, dezvăluiri-șoc! Pe ce cheltuie vloggerul între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. De-a lungul timpului, Selly a fost întrebat de nenumărate ori câți bani cheltuie pe lună și sătul să tot primească această întrebare vloggerul a mărturisit că este vorba de o sumă cuprinsă între  10.000 și 20.000 de euro.

Citește și Pentru ce sumă se dă Selly jos din pat. Vloggerul a dezvăluit că are şi contracte de 100.000 de euro: „Imaginea mea este doar un segment dintr-un business mult mai amplu”

Selly, dezvăluiri-șoc! Pe ce cheltuie vloggerul între 10.000 și 20.000 de euro pe lună

Atunci când au auzit suma pe care o cheltuie Selly în fiecare lună, oamenii au început să se întrebe pe ce dă atâția bani.

Recent, Selly a satisfăcut și această curiozitate a oamenilor și a dezvăluit că cheltuie între 10.000 și 20.000 de euro pe lună pentru lucruri personale, cum ar fi mesele în oraș, chiria sau ieșirile cu prietenii.

„Știu că sună ca și cum e o sumă mare, într-adevăr este o sumă foarte mare, dar sunt bani mei câștigați cinstit. E vorba de cheltuielile mele personale, cât mă costă pe mine să trăiesc, mi-am făcut așa un calcul. Atât mă costă pe mine viața, ieșirile, mesele, chiria și așa mai departe”, a spus Selly, la Antena Stars.

Însă aceste sume nu sunt singurele pe care celebrul vlogger le scoate din buzunar. Selly a mărturisit că cheltuielile sale personale sunt diferite de cele ale firmei. De exemplu, vloggerul a spus că pentru festivalul Beach Please firma a plătit nici mai puțin de patru milioane de euro.

„În rest, când vine vorba de cheltuielile firmei, vorbim de cheltuieli mult mai mari de atât. Festivalul acesta costă patru milioane de euro, adică…”, a mai spus Selly.

Selly acuzat de părinții Smarandei că „le strică fata”!

Selly și Smaranda formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, cu toate că sunt încă foarte tineri. Aceștia sunt împreună încă de pe vremea când amândoi locuiau la Craiova. Relația lor a devenit mai serioasă cu fiecare zi care trecea. Acum, celebrul vlogger și iubita lui locuiesc în București, însă părinții Smarandei nu au primit foarte bine vestea mutării fiicei lor.

Universul a fost întodeauna de partea lui Selly. Din toate punctele de vedere, Selly a avut parte de mult noroc. Acesta este prezent de peste 10 ani în mediul online, unde a descoperit faima, la o vârstă extrem de fragedă. Cu toate acestea, Andrei Șelaru a reușit să se mențină cu picioarele pe pământ. Tentațiile au fost la tot pasul, iar celebritatea se poate „urca foarte ușor la cap”, însă Selly și-a păstrat integritatea.

La doar 16 ani, Selly a decis să facă o schimbare în viața s-a amoroasă. După despărțirea prin care trecea, Andrei Șelaru și-a orientat atenția către colega lui de clasă, Smaranda. Și ea trecea printro despărțire la momentul respectiv. Mai mult timp, Selly a încercat să o cucerească, însă Smaranda s-a ținut tare pe poziții. La un moment dat, Smaranda a cedat insistențelor și s-a hotărât să îi acorde o șansă colegului ei de clasă. Se pare că acum , mulți ani mai târziu, este de părere ca a fost o decizie extrem de bună, iar timpul a confirmat asta.

Între cei doi există o frumoasă poveste de dragoste, însă acest lucru nu înseamnă că nu au existat și momente mai puțin fericite. Cei doi au reușit să se cunoască din ce în ce mai bine și ulterior să se apropie extrem de mult, însă stilul de viată extrem de agitat, dictat de activitatea lui Selly a început la un moment dat să creeze diverse probleme. Părinții Smarandei nu au fost foarte convinși de faptul că este o relație bună. Ba mai mult, inițial aceștia s-au opus vehement cu privire la o eventuală mutare a Smarandei în București. Credeau că din cauza lui și a filmărilor lui constante, aceasta nu va putea să învețe pentru facultate.

„Eu am avut mari emoții când ne-am mutat în București împreună. Ai mei nu au fost de acord, la început. Îmi spuneau că el o să filmeze foarte mult de acasă și că nu o să pot să învățăt. Că o să am mari probleme, că dacă o să am restanțe… Ai mei sunt obișnuiți cu mine să învăț foarte mult, că așa a fost întotdeauna. Le era frică să nu mă las pe tânjeală”, a spus Smaranda.

Citește și Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly. Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri: „Da, ne-am pupat”