Selly, probleme grave de sănătate. De ce boală suferă celebrul vlogger: „Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc”

Selly se confruntă cu probleme serioase de sănătate, după cum chiar el a mărturisit. La doar 19 ani, celebrul vlogger se confruntă cu o boală care nu este specifică vârstei lui şi urmează tratament constant pentru că altfel nu ar face față durerilor.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 11:59
Selly, probleme grave de sănătate. De ce boală suferă celebrul vlogger: „Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc”

Andrei Șelaru le-a dezvăluit fanilor intr-un instastory că se confruntă cu o hernie de disc, o afecţiune foarte gravă a coloanei vertebrale. Tânărul nu știe cum și de ce s-a ales cu această boală, însă a ținut să menționeze că trebuie să se îngrijească de starea sa de sănătate.

Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super. Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată, a spus Selly, pe Instagram.

Citeşte şi: Selly, ofertat să prezinte o emisiune tv. Cum a reacţionat vloggerul

Selly a lansat o nouă provocare pe Internet

Recent, Selly s-a mutat la Bucuresti, unde a închiriat un apartament de lux, și intenționează șă-și continue viața profesională, dar să şi urmeze o facultate.

Pe contul său de Instagram a apărut, joi, o postare și două fotografii. Într-una dintre ele este chiar el, îmbrăcat la patru ace și cu un pahar de șampanie în mână, iar în cea de a doua, un grup de prieteni.

Mesajul pe care l-a scris Selly, atașat fotografiilor, a fost mai mult o provocare pentru fanii artistului, cărora le pregătește o surpriză. „LA 50.000 COMENTARII LANSAM PIESA NOUA„, a fost provovarea lansată de tânărul artist.

Comentariile au început să curgă, pe contul de socializare al artistului, semn ca fanii acestuia, abia așteaptă lansarea noii piese, și cu siguranța în scurt timp, se vor aduna cele 50 de mii de comentarii.