Selly s-a răzbunat! A intrat peste Dorian Popa în casă, la 2 noaptea. Cum a reacţionat artistul

În urmă cu aproximativ doi ani, Dorian Popa i-a făcut o farsă lui Selly și a mers până la Craiova, acolo unde locuia la acea vreme vloggerul, și a intrat peste acesta în mijlocul nopții.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 09:40
Selly s-a răzbunat! A intrat peste Dorian Popa în casă, la 2 noaptea. Cum a reacţionat artistul

Selly nu a uitat ce s-a întâmplat în vara anului 2018, iar acum s-a răzbunat pe Dorian Popa, profitând de faptul că artistul tocmai ce și-a terminat casa și s-a mutat în noua locuință.

Citeşte şi: Selly şi trupa 5GANG au dat lovitura la final de an. Filmul produs de ei a atins vânzări record

Celebrul vlogger a mers alături de alți trei prieteni plus cameramanul acasă la cântăreț, complice la întreaga farsă fiind chiar iubita lui Dorian Popa, care le-a deschis poarta și ușa.

„Eu zic să-i tăiem curentul lui Popa, să adoarmă mai rapid. Că nu mai are la ce să se uite”, a spus Shift, și el fiind unul dintre complicii lui Selly. „Ce o să zică Popa când o să intre patru oameni îmbrăcați așa la el în casă? Doar să nu folosească pistolul”, a întrebat apoi Selly.

După ce au intrat în dormitorul lui Dorian Popa, Selly și complicii lui l-au stropit cu spumă pe Dorian Popa, iar acesta s-a ridicat speriat din pat: „Bă, dar retardați… Ce turbați sunteți. Ce m-ați speriat, băga-mi-aș picioarele. Ce m-am speriat de la astea”.

Surprins de reacția lui cântărețului, Selly s-a amuzat copios și a afirmat că numai Dorian Popa putea să aibă o astfel de ieșire când casa lui este luată cu asalt: „Numai Dorian putea… Să intre patru oameni mascați cu măștile pe față la el și el ce să facă, să se ridice, să ia masca și să și-o pună”.

Cum a apărut Bogdan Anicescu, interpretul pentru surzi de la conferinţele MAI, în vlogul lui Selly

Fanii lui Andrei Șelaru, alias Selly, au avut parte de o adevărată surpriză, când l-au văzut Bogdan Anicescu, interpretul pentru surzi la conferințele MAI, într-un vlog al cântăreţului.

Se pare că Selly a apelat la Bogdan Anicescu, rugându-l să accepte provocarea lui, pentru a-şi mări numărul mare de urmăritori.

Am stat de vorba azi pe live cu Bogdan Anicescu, un om foarte, foarte tare. A fost o discutie super misto. Link in comentarii„, a scris pe pagina sa de Facebook cântăreţul.

Citeşte şi: Selly şi trupa 5GANG au dat lovitura la final de an. Filmul produs de ei a atins vânzări record

În timp ce Selly solicită atenția și aprecierea celor din mediul on-line, Bogdan Anicescu traduce ce spune cunoscutul vlogger. La final, Andrei Șelaru îi mulțumește interpretului și îi promite că va păstra filmarea mult timp de acum înainte.

Deoarece acest vlog este aproape ‘fumat’, v-aș ruga să dați un ‘boom’ butonului de like, să dați un share pe story pentru că mă ajută foarte mult. Dacă încă nu ați făcut-o, o să vă abonați. Eu m-am dus, pa pa! Mulțumesc tare mult, Bogda, o să păstrez această înregistrare, este genială!”, a spus Selly într-o filmare postată pe Instagram.