Semifinala Românii au talent 2023. Ce s-a întâmplat în culisele de la Pro TV. Concurenţii fac dezvăluiri

Semifinala Românii au talent 2023, ultima din acest sezon, este transmisă pe 5 mai 2023, de la ora 20:30, la PRO TV! Cel mai longeviv talent-show din România ajunge cu pași repezi către marea final, care va avea loc pe 12 mai, atunci când va fi desemnat marele câştigător.

05 mai 2023, 17:26
Semifinala Românii au talent 2023. Ce s-a întâmplat în culisele de la Pro TV. Concurenţii fac dezvăluiri
Semifinala Românii au talent 2023

Semifinala Românii au talent 2023. Nu doar concurenţii vor oferi un spectacol memorabil, ci şi juriul, care este compus din Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Atmosfera va fi întreținută de cei doi prezentatori Smiley și Pavel Bartoș, deja cunoscuţi şi apreciaţi de toată lumea.

Citeşte şi: Pavel Bartoș, protagonistul unui moment incredibil pe scena de la Românii au talent. Jurații au tras o sperietură zdravănă

Semifinala Românii au talent 2023

Concurenţii au făcut dezvăluiri şi au vorbit despre cât de mult au muncit pentru acest proiect. Ștefan Popescu, unul dintre interpreții care a uimit-o pe Andra Măruță vrea să își depășească limitele! Va cânta o melodie rock & roll după ce s-a făcut remarcat cu muzica blues.

O altă iubitoare de muzică este și Denisia Sănduleac, tânăra activând în zona folclorică.  „M-am pregătit foarte mult. Chiar am visat într-o seară momentul. Atât de mult m-am concentrat la el”, a spus cântăreața pentru Fanatik.ro.

Sandip Brahamin, concurentul ajuns la noi direct din India, a devenit extrem de popular în mediul online în urma participării la preselecțiile Românii au talent. „M-am pregătit foarte mult. Am avut suportul întregii familii pentru a mă antrena tot mai mult”, a spus indianul, pentru sursa menţionată mai sus.

Piliego, alt golden buzz din această ediție Românii au talent, ne-a dezvăluit că dansul i-a ocupat cea mai mare parte a timpului. S-a străduit din greu în ultimii patru ani: „M-am antrenat, de când termin școala și până seara. Muncesc până seara, până pe la 19:30 sau chiar 20:30”.

De această dată, vin cu un concept care arată că nu m-am născut cu talent. Ca profesor, am văzut mulți elevi care au considerat că este imposibil să facă ceva. Și eu vreau să le arăt că nu e vorba de talent. E vorba de cât muncești. Am pregătit ceva special pentru semifinală. Mesajul va fi clar. Nu suntem perfecți, dar toată lumea poate zbura. Sper ca toți să se gândească la visul lor”, a spus şi Marco Cristoferi, italianul care a impresionat cu dansurile sale.