Seminţele care te ajută să slăbeşti. Afla cum trebuie să le consumi ca să scapi rapid de kilogramele în plus

Te chinui de ceva vreme să slăbeşti, însă nu te poţi abţine de la gustări şi deserturi? Seminţele sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru gurmandele care vor să slăbească. Iată care sunt acestea şi cum trebuie să le consumi dacă vrei să slăbeşti rapid:

RomaniaTV.net
15 mai 2014, 08:37
Seminţele care te ajută să slăbeşti. Afla cum trebuie să le consumi ca să scapi rapid de kilogramele în plus

1. Semintele de quinoa

Desi sunt cunoscute in general ca fiind cereale, quinoa sunt in realitate niste seminte. Acestea sunt bogate in aminoacizi, proteine, zinc, fibre, magneziu si chiar unele grasimi necesare organismului. Acestea sunt perfecte pentru curele de slabire, deoarece ofera rapid senzatia de satietate. Ele ofera energie si nu se depoziteaza in organism sub forma de grasimi. Le poti manca simple, cu iaurt sau cu lapte organic, fara grasimi.

2. Semintele de canepa

Semintele de canepa sunt foarte bune pentru a pierde in greutate, dar ajuta si la functia creierului. Aceasta samanta are o influenta dubla asupra pierderii in greutate. Ea contine aproape 12 de grame de proteine la doar 3 linguri, dar si omega 3 grasimi, care ajuta la lupta organismului cu grasimile.

Semintele de canepa ridica, de asemenea, alcanitatea in organism si previn astfel inflamatia. Ele sunt si o sursa bogata de magneziu activ, fier, zinc si potasiu. Totodata, semintele de canepa sunt incarcate cu fibre, care controleaza de nivelul zaharului din sange.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.