Semnătura lui Donald Trump, analizată de grafologi. Ce spun specialiştii despre caracterul noului preşedinte al SUA

Noul preşedinte ale SUA este un lider şiret, energic şi cu o concepţie exagerată despre sine, afirmă grafologii spanioli.

26 ian. 2017, 12:25

După ce au analizat cu atenţe semnătura lui Trump, grafologii au ajuns la concluzii în parte surprinzătoare, dar foarte interesante.

Astfel, specialiştii dezvăluie că noul preşedinte al Americii este un lider şiret, energic şi cu o concepţie exagerată despre sine, dar că nu dă semne să fie interesat de elaborare de planuri. 

De asemenea, Trump dispune de o energie enormă care poate ajunge până la brutalitate. Este într-o  autoafirmare continuă, o atitudine beligerantă gata oricând de o confruntare şi este marcat ambivalenţă, capacitate care-l poate face să convieţuiească în diverse lumi în acelaşi timp.

Trăieşte cu aceeaşi intensitate şi ferocitate în lumea ideilor, dar şi a aspectelor materiale şi plăcute ale vieţii. Întreaga sa viaţă este un exerciţiu de voinţă de fier pentru a face ceea ce vrea, scrie descoperă.ro.

Specialiştii evidenţiază că toată acea continuitate a mişcării grafice este tensionată, aproape crispată şi cu o predominantă totală a unghiurilor, ceea ce vorbeşte despre o personalitate foarte reactivă, vicleană, predispusă la luptă şi care alimentează controversa. Singura premiză pe care o concepe este victoria şi se regenerează, se alimentează şi creşte în faţa opoziţiei şi a criticii.

Astfel, se poate spune că este vorba despre orgolioasa semnătură a unui lider. Dar şi a unui om de stat?

Grafologii spun că nu există semnale de elaborare de planuri. Nici nu se ancorează în trecut, nici nu se îndreaptă sau gândeşte la viitor; doar se autoafirmă în prezent. Vom avea timp să observăm totul începând de vinerea aceasta şi până la finele următorilor patru ani.