Semne ale trezirii spirituale

Lumea se transforma, oamenii se transforma. Se vorbeste despre spiritualitatea, despre TREZIRE. Ce inseamna trezirea spirituala? Care sunt semenele ei? Citeste in continuare si vei afla raspunsul! 

RomaniaTV.net
06 apr. 2017, 20:47
Semne ale trezirii spirituale

Iata 7 semne ale trezirii spirituale:
  1. Simti ca ceva, inauntrul tau s-a schimbat

Nu poti sa explici ce anume, insa simti ca ceva este diferit in interiorul tau. Ai senzatia ca ai devenit o alta persoana care nu are nicio legatura cu TU de dinainte. Pe masura ce trece timpul vrei sa fii tu, fara „masti”. Parasirea zonei de confort te sperie si, totusi, iesi din „cusca” si incepi sa vezi lucrurile mai clar. Si chiar te intrebi „cum de am putut trai asa pana acum?!”. Lumea capata noi culori, noi intelesuri si asta pentru ca TU  o privesti cu ALTI ochi. 

  1. Devii constient de obiceiurile vechi

Tot ce s-a intamplat in viata ta devine tot mai clar, realizezi cu cate „bagaje” nefolositoare vii din trecut, cate tipare invechite ti-au setat credinte care nu-ti mai sunt utile. Incepi marea schimbare si nimic nu te mai poate face sa-ti doresti sa te intorci din drum. Ai sentimentul de implinire, de speranta, de fericire, sentimentul ca te apropii de adevar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.