Semne care arată că ai nevoie de o cură de detoxifiere

Corpul uman este capabil să se "curețețe'' singur de deșeurile acumulate de-alungul timpului. Cu toate acestea, suntem expuși zilnic la o multitudine de substanțe chimice nocive și altor toxine, aşa că este bine să fim atenţi la semnalele pe care ni le trimite organismul privind necesitatea unei cure de detoxifiere.

RomaniaTV.net
28 oct. 2015, 10:23
Semne care arată că ai nevoie de o cură de detoxifiere

Metale grele, chiar și potențial letale și substanțe radioactive își găsesc drumul lor în lanțul alimentar, ca să nu mai vorbim de îngrășămintele chimice, pesticidele și insecticidele utilizate în cultivarea de fructe și legume pe care le cumpărăm de la supermarket-uri.

Iată care sunt semnele că ai nevoie de o cură de detoxifiere a organismului.

Apar probleme de digestie

Începând cu o anumită vârstă, organismul începe să prezinte anumite deficiențe precum flatulență, aciditate, digestie grea, constipație, diaree etc. Astfel, atunci când simțim că digestia nu funcționează optim, este recomandat să consumăm alimente ușoare, în cantități mici și să se mestece bine fiecare înghițitură.

Stări de iritare și anxietate

O stare de spirit caracterizată de emoții negative precum iritabilitate accentuată sau anxietate poate semnala că ficatul este supraîncărcat de toxine.

Aspectul tenului

Aspectul pielii tenului reflectă adesea starea de spirit. Astfel, cearcănele, pungile de sub ochi, pleoapele umflate sau o piele cu impurități vizibile, toate acestea sunt semne că organismul este încărcat cu toxine.

Află ce alte semne arată că ai nevoie de o cură de detoxifiere AICI