Semne care arată că organismul tău este plin de TOXINE

De regulă, ficatul elimină toxinele acumulate în organism. Totuși, o dietă nesănătoasă și sedentarismul pot împiedica procesul de eliminare a toxinelor din organism. Iată 4 semne care dau de gol un organism care are nevoie de o detoxifiere urgentă.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 12:03
Semne care arată că organismul tău este plin de TOXINE

Nevoia de a merge la toaletă apare din ce în ce mai des

Dacă simți nevoia de a merge la toaletă din ce în ce mai des, e semn clar că organismal tău este plin de toxine. Nu trebuie să te îngrijorezi prea tare pentru că asta te ajută să elimini toxinele cu succes.

Dacă te confrunți cu această problemă, asigură-te că bei mai multe lichide și apelează, dacă este necesar, la ceaiuri și probiotice care ajută la refacerea florei intestinale.

Respirație urât mirositoare

Halena este un alt semn al organismului care are nevoie de o detoxifiere. Mai exact, stomacul nu poate procesa toxinele și astfel te alegi cu o respirație urât mirositoare. Pentru a scăpa de aceasta, perie-ți bine limba și mestecă pătrunjel.

Acumulezi tot mai multe kilograme

Pe lângă dereglările hormonale și dieta nesănătoasă, și toxinele din sânge pot fi o cauză a acumulării kilogramelor în plus. Pentru a preveni apariția acestei probleme, ai grijă să ai o dietă bogată în legume și fructe, dar și să bei multă apă și să ai un stil de viață sănătos. Odihna și activitățile fizice trebuie să fie pe lista ta de priorități.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.