Semnele care arată că nu a uitat-o pe „fosta” şi că se poate întoarce oricând la ea

In orice relatie, "fostul" sau "fosta" reprezinta un subiect sensibil. Nu stii niciodata daca sentimentele pentru respectiva persoana s-au stins sau flacara sta sa reizbucneasca in orice clipa.

RomaniaTV.net
30 sept. 2015, 07:43
Semnele care arată că nu a uitat-o pe „fosta” şi că se poate întoarce oricând la ea

Iata cum iti dai seama daca se mai gandeste sau nu la fosta iubita:

1. Vorbeste prea frumos despre ea

Amintirile placute sunt una, dar daca actualul tau iubit continua sa vorbeasca foarte frumos si mieros pe alocuri despre fosta lui iubita inseamna ca undeva este o problema care se cere lamurita. Urmareste-i privirea, zambetul, gesturile pe care le face cand vorbeste despre fosta partenera, fiindca limbajul trupului dezvalui foarte multe. Daca pare ca incepe sa viseze cu ochii deschisi atunci cand vine vorba despre ea asta inseamna ca e cazul sa aveti o discutie deschisa, onesta, fiindca el mai mult ca sigur ca e cu inima in alta parte.

2. Vorbeste urat despre ea

Pe principiul ca oricum o dai nu-i bine, nici sa vorbeasca numai urat despre ea nu e ok. E posibil ca aceste vorbe sa fie doar o masca menita sa iti distraga atentia de la realitate. Mai exact, incearca sa te convinga ca nu mai simte nimic pentru fosta lui iubita, dar de fapt lucrurile sa stea exact pe dos. Sau mai exista si varianta in care el si fosta nu si-au lamurit inca situatia si mai au multe de impartit. Din acest motiv pentru nici in noua voastra relatie nu va fi liniste.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.