Semnificația astrologică a Lunii noi în Fecioară din 14 septembrie 2023. Atenție, sunt în joc 6 planete retrograde!

Această Lună Nouă în Fecioară este ultima înainte de Echinocțiu și înainte de începerea Sezonului Eclipselor, ceea ce înseamnă că pune bazele pentru schimbările care sunt destinate să vină.

13 sept. 2023, 06:02
Semnificația astrologică a Lunii noi în Fecioară din 14 septembrie 2023. Atenție, sunt în joc 6 planete retrograde!

Pe măsură ce Luna Nouă în Fecioară sosește pe 14 septembrie 2023, avem șase planete majore în retrograd. Energie puternică de retrograd sub Luna Nouă ne poate atrage în interior și în trecut, determinându-ne să trecem în revistă lucrurile pentru a ne asigura că înțelegem pe deplin unde am fost înainte de a merge mai departe.

Cu atât de multe planete călătorind retrograd, am putea simți că viața sau anumite situații au ajuns la o oprire completă. S-ar putea să fie dificil să mergem mai departe sau să știm cum să schimbăm o dinamică.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Racii sunt avertizați de astre
Ar putea fi necesar să stăm în noroi puțin mai mult înainte de a ști calea înainte.

Luna Nouă în Fecioară ne pregătește pentru Schimbare
Această Lună Nouă în Fecioară este ultima înainte de Echinocțiu și înainte de începerea Sezonului Eclipselor, ceea ce înseamnă că pune bazele pentru schimbările care sunt destinate să vină. În timp ce vom simți în continuare stagnarea din cauza activității retrograde, această Lună Nouă acționează ca un punct de cotitură, luminează o cale pentru a ne elibera de vechi.

În timp ce energiile schimbătoare se vor dezvălui încet, am putea găsi o ușurare binevenită în a fi blocați sau stagnați pentru un moment. Am putea dori să ne bucurăm de priveliște puțin mai mult sau să ne scufundăm cu adevărat picioarele acolo unde am ajuns. Prin luarea acestui timp, ne putem simți mai ajustați, mai bine pregătiți și mai acceptanți față de situația noastră și unde ne vom îndrepta.

Fecioara este un semn de Pământ fix, reprezentat de Zeița Virgină, care este un simbol al integrității, divinității interioare și suveranității.
Zeița Virgină care domnește asupra Fecioarei nu este atașată de nimeni, este în controlul propriei vieți și este în plenitudinea puterii divine care locuiește în ea.

Citește și: Horoscopul banilor. Noroc de bani și succes în afaceri pentru o parte din zodii. Fecioarele nu sunt atât de norocoase la capitolul finanțe

Putem folosi energiile Zeiței Virgină pentru a ne ghida în această perioadă de Lună Nouă și pentru a ne reaminti că tot ceea ce avem nevoie este în interiorul nostru. Indiferent ce se întâmplă, Zeița Virgină știe că va fi în regulă. Ea știe că va găsi puterea, înțelepciunea și cunoașterea pentru a trece prin orice i se întâmplă.

La un nivel mai practic, putem, de asemenea, să canalizăm energiile Lunii Noi în Fecioară pentru a planifica, a crea un program și a ne organiza viața. Putem folosi energia sa pentru a aborda metodologic și practic tot ceea ce trebuie să facem.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.