Semnificaţia culorilor în feng shui. De ce e bine să ai un birou albastru

In feng-shui, alegerea culorilor este foarte importanta si fiecare are o semnificatie aparte. In feng shui culorile au o energie aparte, aduc echilibru si armonie in casa sau la birou.

RomaniaTV.net
18 aug. 2018, 20:03
Semnificaţia culorilor în feng shui. De ce e bine să ai un birou albastru

Iata ce semnificatie au culorile in feng shui.

1. Rosu – element de foc: Pasiune, curaj, romantism

Rosul este cea mai puternica culoare din feng shui si reprezinta elementul foc. Rosul vibrant aduce in casa energie, bucurie, creste energia si dorinta sexuala. In traditia chineza, rosul este simbolul norocului, al fericirii, in India – este culoarea nuntii, simbolul romantismului si al dragostei, iar in cultura occidentala, rosul inseamna curaj si pasiune.

2. Galben – element de pamant: Fericire, veselie, impinire

In feng shui, galbenul este culoarea soarelui, este simbolul veseliei si aduce lumina in casa sau in biroul tau. Galbenul aduce energie pozitiva si poate fi folosit atat in bucatarie, cat si in sufragerie sau in camera copiilor. Fie ca e galben floarea soarelui sau galben pai, aceasta culoare are aceleasi beneficii energetice.

3. Albastru – element de apa: Calm, liniste, pace

Ai o varietate larga de culori din care poti alege, de la albastrul cerului, la albastru indigo. Toate inseamna intelepciune, calm, liniste si pace. Poti vopsi in albastru peretele de Est (pentru sanatate), de Sud (bani), Nord (cariera).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...