Semnificaţia portalului 666 din 6.06.2022: Mihai Voropchievici aruncă bomba, cum ne poate afecta această zi

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat care e semnificația portalului 666, în contextul în care astăzi e 6 iunie, adică a șasea zi din a şasea lună a unui an de vibrație şase.

06 iun. 2022, 22:49
Semnificaţia portalului 666 din 6.06.2022: Mihai Voropchievici aruncă bomba, cum ne poate afecta această zi

Mihai Voropchievici a explicat, la Antena 3, dacă asocierea 666 ar trebui să ne sperie sau nu.

„Practic avem o dublă 66 şi avem a treia cifră de 6 compusă din 222. Deci cifra 6 este dragoste, iubire, compasiune tot ce îţi dorești. Dar la fel de bine poate exista ruptură divorţ, depinde în ce context îl pui.

Dacă pui în contextul bun, atunci ai satisfacții. Dacă îl folosești pe partea negativă ajungem la cifra fiarei – 666. Dar să înţelegem ce e cu 6. Asta este steaua lui David, două triunghiuri cu vârfurile în sus. Uniunea a tot ce înseamnă a pământenilor, a muritorilor de rând cu Divinitatea, cu Dumnezeu.

Dumnezeu a creat cele 6 zile lucrătoare pe care le-a oferit oamenilor ca să-şi poată întreține viaţa, să aibă timp şi de dragoste şi de muncă şi de recreere. Dar la fel de bine dacă adăugăm şi al treilea şase de azi în ziua 6.06.2022, a băgat coada necuratul la partea negativă. Adică muritorul de rând va primi aceeași pensie pe când aleșii neamului vor primi o majorare. Deci deja partea negativă s-a simțit azi în ziua de 6-06. Orice este posibil în funcţie de modul nostru de gândire.Atât timp cât gândirea noastră va fi pozitivă şi în slujba celui de lângă tine, sau întrajutorarea atunci totul va fi perfect: armonie dragoste şi înțelegere.

În cazul celălalt ruptura este inevitabilă şi atunci 666 nu vine decât să ne învrăjbească, să ne înrăiască, să creeze în noi o stare de om mai rău care abia aşteaptă ca în următoarea perioadă când îi va veni lui apa la moară să plătească cu vârf şi îndesat asupra celui care i-a făcut această nedreptate şi care i-a luat din bogăția vieţii”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3.

Citește și Horoscopul verii 2022, cu Mihai Voropchievici. Ce zodie atrage runele bune ca un magnet

Citește și Mihai Voropchievici, secrete din anul naşterii şi cifra care îţi influenţează destinul: „Ei sunt cei care oferă dragostea şi liniştea”