Semnul divin apărut pe cer la înmormântarea Ronei Hartner: „A fost un model de femeie, un exemplu de credință, o persoană extraordinară”

Înmormântarea Ronei Hartner a avut loc astăzi, 1 decembrie 2023, la Cimitirul Bellu. Pe cer a apărut un semn divin, când sicriul artistei era coborât în groapă.

01 dec. 2023, 22:05
Semnul divin apărut pe cer la înmormântarea Ronei Hartner: „A fost un model de femeie, un exemplu de credință, o persoană extraordinară”
Semnul divin apărut la înmormântarea Ronei Hartner

Rona Hartner a fost plânsă și condusă pe ultimul drum de sute de persoane, la Cimitirul Bellu din Capitală. În jur de 200 de persoane au venit să îi aducă un ultim omagiu îndrăgitei artiste, care a zâmbit până în ultima clipă a vieții.

În timpul îngropării sicriului, alături de osemintele celorlalți membri ai familiei, printre care și cele ale lui Niculae Hartner, tatăl artistei decedat în 2016, a apărut și soarele pe cer. Până în acea clipă, afară a fost noros.

Citește și: Rona Hartner, condusă pe ultimul drum de Ziua României. Regretata artistă, înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală

Ptrivit superstițiilor românești, se spune că dacă la o înmormântare plouă, cel decedat regretă că a părăsit această lume. Dacă este luminos afară, ba chiar apare soarele, credințele populare spun că persoana plecată la Ceruri a murit împăcată și Dumnezeu va veghea asupra ei, primind-o de-a dreapta Lui.

Printre cei care au vrut să o conducă pe Rona Hartner pe ultimul drum s-au numărat foarte mulți oameni simpli, îndurerați că au rămas fără o mare artistă.

„Era mereu veselă, optimistă. Era o femeie pe care mereu când o vedeam la televizor îmi transmitea o stare de bine. E mare păcat că s-a dus. Era, totuși, tânără”, a declarat o doamnă prezentă la înmormântare, pentru fanatik.ro.

Citește și: Rona Hartner pleacă cu sufletul împăcat. Sora regretatei artiste i-a îndeplinit ultima dorință: „A vrut să o îmbrac într-o rochie albă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea”

„Rona cred că ne poate inspira pe toți. A fost un model de femeie, un exemplu de credință, o persoană extraordinară, energică, o mare artistă. Dumnezeu s-o odihnească”, a spus un domn.

La înmormântare, Rita, fiica artistei, a stat lipită de Rinda și de bunica ei, și, cu lacrimi în ochi, preivea spre cele mai cumplite scene pentru un copil. Singurul artist care a vrut să-i aducă un ultim omagiu a fost Aurel Pădureanu.