Senatorii PNL vor vota declaraţia pentru DEMISIA lui Traian Băsescu, dar vor şi demisia lui Victor Ponta

Senatorii PNL au decis, luni, că vor vota în favoarea declaraţiei privind demisia preşedintelui Traian Băsescu, dar cer şi includerea unei solicitări privind demisia din funcţia de premier şi a lui Victor Ponta, a anunţat liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti.

RomaniaTV.net
23 iun. 2014, 14:04
Senatorii PNL vor vota declaraţia pentru DEMISIA lui Traian Băsescu, dar vor şi demisia lui Victor Ponta

„Grupul senatorilor liberali, cu un vot contra şi cinci abţineri, a votat în favoarea votării solicitării Parlamentului ca preşedintele Traian Băsescu să-şi dea demisia. Dar în acelaşi timp noi credem că demisia trebuie să şi-o dea şi premierul Victor Ponta, pentru că, în birou la premierul Victor Ponta, faimosul domn Duicu a făcut o chestiune care este la fel de reprobabilă ca cea în care este implicat fratele preşedintelui Băsescu„, a afirmat Haşotti.

Haşotti a precizat că PNL va solicita la şedinţa Birourilor Permanente reunite de luni ca declaraţia propusă de Tăriceanu să fie completată cu solicitarea demisiei lui Victor Ponta.

Parlamentul va cere DEMISIA lui Traian Băsescu. Plenul reunit al celor două Camere se va reuni miercuri

Liberalul a menţionat că în cazul în care majoritatea parlamentară nu va accepta completarea propusă de PNL, parlamentarii liberali vor vota totuşi în favoarea declaraţiei.

Haşotti a mai precizat că în timpul şedinţei de grup a senatorilor PNL l-a sunat pe preşedintele interimar al partidului, Klaus Iohannis, care i-a spus că, din punctul său de vedere, parlamentarii trebuie să aibă poziţia pe care o consideră dânşii.

Liderul PNL a fost întrebat de ce liberalii şi democrat-liberalii au poziţii diferite în acest subiect. „Suntem încă două partide diferite”, a replicat Haşotti.

Kelemen Hunor, despre DEMISIA lui Traian Băsescu: Nu ne jucăm cu astfel de solicitări