Senatorul Verestoy Attila operat la mână după accident

Senatorul Verestoy Attila a fost supus unei intervenţii chirurgicale la mână după ce joi liderul UDMR a fost implicat într-un accident rutier pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 13:58
Senatorul Verestoy Attila operat la mână după accident

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost internat, în noaptea de joi spre vineri, la ora 0.15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, afirmând că parlamentarul a suferit mai multe fracturi în urma accidentului rutier în care a fost implicat. Bogdan Opriţa a spus că Verestoy Attila are o fractură la gambă, o fractură la o mână (pumn) şi o fractură de claviculă.

Iniţial, parlamentarul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca, apoi a cerut să fie mutat la Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat, vineri, că nu s-au stabilit încă toate împrejurările în care a avut loc accidentul în care a fost implicat senatorul UDMR Verestoy Attila. „Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de Verestoy Attila a intrat pe contrasens, dar nu s-au stabilit încă exact toate împrejurările, respectiv de ce a intrat pe contrasens”, a spus Bruja-Brehariu.

Ea a adăugat că atât senatorul, cât şi şoferul TIR-ului implicat în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Tododată, ambilor li s-au recoltat probe biologice şi se aşteaptă rezultatele analizelor.