Sens giratoriu nou, avariat de un TIR condus de un şofer rus VIDEO

Un sens giratoriu recent construit care va lega viitoarea centură de drumul Timișoara-Șag a fost distrus în urma unui accident de circulație. Șoferul unui TIR înmatriculat în Polonia a intrat cu viteză în intersecție, nu a mai putut frâna, astfel că TIR-ul a urcat peste sensul giratoriu şi a rămas blocat în mormanul de pământ. 

07 iun. 2021, 10:38
Sens giratoriu nou, avariat de un TIR condus de un şofer rus VIDEO

Un sens giratoriu nou construit în Timiş a fost avariat de un TIR condus de un şofer rus. Accidentul s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 5, pe sensul de mers Timișoara-Șag.

Citeşte şi: Un şofer de TIR din Brăila este eroul Europei. Cum a salvat un coleg din Belarus de la moarte

Șoferul unui TIR înmatriculat în Polonia, un cetățean rus, nu a observat la timp semnele de circulaţie şi nu a mai reuşit să vireze în noul sens giratoriu ce urmează să lege viitoarea centură a Timişoarei de Drumul European 70.

TIR-ul s-a urcat pe mormanul de pământ din sensul giratoriu şi a rămas blocat timp de două ore până a fost adusă o macara pentru a-l scoate de acolo.

TIR-ul a fost serios avariat, dar şoferul rus a scăpat teafăr.

Citeşte şi: Viteză record înregistrată în Braşov. Poliţiştii l-au prins cu radarul pe un tânăr care conducea cu 203 kilometri pe oră