Sentința în cazul ”Victoraș Micula îmbrăcat în polițist”. Ce pedeapsă a primit agentul de poliție care l-a îmbrăcat în uniformă

Judecăroia Oradea a făcut lumină în cazul polițistului trimis în faţa instanţei în februarie pentru delapidare, după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna lui Victoraș Micula, iar cel din urmă s-a filmat îmbrăcat în poliţist, conducând autospeciala prin oraş cu sirena pornită.

12 dec. 2022, 15:51
Sentința în cazul ”Victoraș Micula îmbrăcat în polițist”. Ce pedeapsă a primit agentul de poliție care l-a îmbrăcat în uniformă

Agentul Adrian Hărăguş a scăpat cu pedeapsă de trei ani  de închisoare cu suspendare ,perioadă în care, însă, instanţa i-a interzis să profeseze. Verdictul îl va da Curtea de Apel Oradea.

Ce pedeapsă a primit agentul de poliție care l-a îmbrăcat pe Victoraș Micula în uniforma Poliției

În cei trei ani de supraveghere, polițistului i se interzice cu desăvârșire să profeseze. Sentința finală va fi pronunțată de Curtea de Apel Oradea, iar aceasta poate fi atacată cu apel.

„Inculpatului i s-a încredinţat o autospecială, posibil a Biroului Rutier, pe care a condus-o singur pe raza municipiului Oradea, cu semnalele acustice pornite, îmbrăcat în uniformă de poliţist”, scria în rechizitoriul cu care, în decembrie 2020, Victor Micula era trimis în judecată, după ce ani la rând provocase incidente scandaloase, reușind mereu să scape.

Citește și : VIDEO Victoraş Micula, milionarul Frutty Fresh, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat

În anul 2020, Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziționare corporală, împreună cu polițiști reali. Asta nu e tot, el ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informații inclusiv despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău.

Citește și: Andreea Tonciu a primit cadou 175 de dolari de la Victoraş Micula. Ce condiţie i-a pus moştenitorul imperiului „Frutti Fresh” VIDEO

Potrivit unor surse din poliție, la dosar există un clip video în care se poate observa cum Victoraș Micula, îmbrăcat în polițist, conduce personal o mașină de poliție cu semnalele acustice și luminoase pornite. Excentricul Micula face ce face și iese în evidență. Recent, acesta ar fi făcut o aroganță la munte alături de Bogdan de la Ploiești. Cei doi dansau și cântau una dintre cea mai recentă piesă lansată de manelist, „Dacă n-ai bani”. Bineînțeles că din peisaj nu au putut lipsi elicopterele. Manelistul s-a bucurat de compania milionarului, dar bineînțeles și de o plimbare cu elicopterul.