Şerban Copoţ, detalii dureroase despre lupta pe care o duce mama lui cu cancerul: „Mulţumim lui Dumnezeu”

Șerban Copoț a mărturisit marţi seară că mama lui ar fi ascuns faptul că suferă de cancer din spaima de spitale, mai ales pentru că în perioada respecitivă era pandemie de COVID-19.

18 oct. 2022, 23:01
Şerban Copoţ, detalii dureroase despre lupta pe care o duce mama lui cu cancerul: „Mulţumim lui Dumnezeu”

Şerban Copoţ a aflat că mama sa suferă de cancer după ceva timp, pentru că aceasta a decis să țină totul ascuns de el și de frații lui. Prezentatorul TV a anunțat, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare că mama lui suferă de cancer. Prezentatorul TV a oferit detalii despre lupta pe care femeia care i-a dat viață o duce cu boala. Copoţ susține că mama lui are o relație foarte deschisă cu el și cu frații lui, însă, cu toate astea, a ales să nu vorbească despre boala pe care o are. Șerban Copoț a ținut să tragă un semnal de alarmă în acest sens.

„Eu alături de frați am depus toate diligențele să rezolvăm tot, ca ea să poată să își facă operația, din momentul în care am aflat. Și din spaima de spitale (n.r de aceea a ținut mama lui ascuns), că la știri se întâmplă numai chestii rele, e un cumul de factori care îi împinge pe ai noștri seniori în zona asta de a păstra lucrurile astea pentru ei. Toate chestiile astea la un loc amplifică această stare de anxietate. Am scris și în postare, mama stătea cu noi în curte, cu frații, adică nu era o relație rece, era foarte caldă, dar uite că s-a întâmplat, iar eu am tras acest semnal de alarmă tocmai în ideea în care mai sunt oameni care au trecut prin această experiență”, a mărturisit Șerban Copoț, pentru Antena Stars.

Mama lui Şerban Copoţ are cancer. Mărturisirile emoţionante ale artistului: „Vestea ne-a şocat pe toți”

Șerban Copoţ a oferit detalii și despre starea de sănătate a mamei lui. Prezentatorul TV a mărturisit că aceasta a primit ajutorul necesar în cadrul unui spital de stat, nu în sistem privat, iar în prezent se simte bine. Cunoscutul prezentator a ținut să precizeze că acum urmează să afle ce fel de tratament va urma mama lui, iar totul se va decide în funcție de rezultatele analizelor.

„Mulțumim lui Dumnezeu și domnului doctor, lucrurile au decurs cât se poate de civilizat, și s-a petrecut totul în sistem de stat, nu în sistem privat. Se simte bine, acum urmează să vedem ce tratament va urma, în funcție de ce vor spune rezultatele, și începe cealaltă parte a dansului. Chimioterapie, terapie cu hormoni, în funcție de rezultatele care vin de la laborator”, a adăugat prezentatorul TV.

Dan Badea, înlocuit la iUmor! Cine va prezenta alături de Şerban Copoţ