Șerban Huidu a făcut topul celor mai bune și mai proaste emisiuni tv din România. Cârcotașul nu a avut milă de colegii de breaslă: „Cel mai prost montaj din lume”

Cârcotașul Șerban Huidu a întocmit topul celor mai bune, dar și celor mai proaste emisiuni tv din România. Prezentatorul nu a avut milă și a dat de pământ cu colegii de breaslă.

25 oct. 2023, 23:50
Șerban Huidu a făcut topul celor mai bune și mai proaste emisiuni tv din România. Cârcotașul nu a avut milă de colegii de breaslă: „Cel mai prost montaj din lume”
Șerban Huidu a făcut topul celor mai bune și mai proaste emisiuni tv din România. Cârcotașul nu a avut milă de colegii de breaslă: „Cel mai prost montaj din lume”

Șerban Huidu este cunoscut drept „cârcotașul de serviciu”, neexistând emisiune de televiziune care să nu fi trecut prin criticile sale. De această dată, Huidu a făcut topul celor mai bune și proaste emisiuni tv. El nu a avut milă de colegii de breaslă și a dat tot din casă.

Citește și: Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de Șerban Huidu. S-a încercat o împăcare între foștii „cârcotași”: „Nici nu mi-a răspuns”

Șerban Huidu, despre emisiunile tv din România

Șerban Huidu a recunoscut ce emisiuni TV din România apreciază, dar și ce producții nu agreează deloc. Pe lista sa se află și show-ul iUmor, de pe Antena 1, care se încadrează la AȘA NU.

„iUmor are cel mai prost ever montaj din lume. Nu doar de la noi, ci din lume. Este cineva acolo care crede cu tărie că dacă întrerupe firul logic al emisiunii cu tot felul de momente de stand-up, de 20 de miliarde de ori, atunci emisiunea lui se va bucura de mare succes. Ba mai mult, au făcut din această metodă un fel de mândrie locală, deși știu sigur că există destule voci profesioniste în piață care le-au atras atenția tocmai asupra acestui lucru”, a declarat Șerban Huidu pentru CANCAN.RO.

El susține că uneori urmărește emisiunea de tip concurs, însă doar înarmat cu multă răbdare.

„Atunci când vreau urmăresc emisiunea, dar înarmat cu multă răbdare. Accept că emisiunea are o audiență bună, dar mai cred că dacă i s-ar schimba montajul ar avea o audiență de două ori mai mare. Aș paria pe chestia asta, în condițiile în care anul acesta mi se pare că au atins apogeul montajului pe care nu-l înțeleg. În fiecare an îmi spun că nimic nu mă mai poate surprinde, dar uite, uneori, se mai întâmplă! Mă gândesc deja la ce va fi anul viitor!”, a adăugat el.

Pe de altă parte, preferatele sale, de departe, sunt „România, te iubesc” și „Neața cu Răzvan și Dani”. Ambele au o istorie de 15 ani pe micile ecrane, cea dintâi fiind o emisiune săptămânală, difuzată duminica după-amiază pe PRO TV, iar cea de a doua e un matinal, difuzat de luni până vineri, pe Antena 1.

„Mă uit cu atenție și la alte producții importante, cum ar fi , ,  și . De aici, din genul ăsta de producții bazate pe casting, ai destule de învățat. Un ochi atent poate vedea fiecare pas înainte pe care producătorii îl aduc emisiunilor, fiindcă ai mereu nevoie de câte ceva. Dincolo de ochiul telespectatorului există și o permanentă încercare de a îmbunătăți emisiunea!, pe care îl poți sesiza sau nu, în funcție de maniera în care te raportezi la fiecare show în parte”, mai spune celebrul „cârcotaș”.

Citește și: Din ce mai câștigă bani Șerban Huidu, în afară de televiziune: „Mai am și alte surse de venit”