Şerban Huidu, ACUZAŢII GRAVE la adresa lui Mădălin Ionescu: „Noroc că pocitaniile nu au suflet!”

Serban Huidu nu poate trece cu vederea faptul că tot mai mulţi realizatori TV calcă în picioare tot mai des principiile etice şi morale ale unei persoane publice, pentru a obţine în final puncte mari de raiting. În cazul acesta se află şi Mădălin Ionescu, care după ce a fost acuzat de agravarea stării de sănătate a Mărioarei Zăvoranu, acum este acuzat şi de lipsa moralităţii cu privire la starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă.

RomaniaTV.net
15 iul. 2015, 13:01
Şerban Huidu, ACUZAŢII GRAVE la adresa lui Mădălin Ionescu: „Noroc că pocitaniile nu au suflet!”

Șerban Huidu este foc şi pară pe Mădălin Ionescu, care întrece orice limită când vine vorba despre raitingul pe care îl obţine emisiunea sa. Mai exact, Şerban Huidu îl acuză pe Şerban Huidu că a ajuns să-și vândă sufletul pentru audiență, lucru deneiertat, informează DcNews.ro.

„Pentru ce ne trebuie o televiziune fără mizerii? Uite pentru asta: să îți fie rușine, nenea Medelin! După nesimțirea cu Mărioara Zăvoranu recidivezi! Ți-ai vinde și sufletul pentru puțină audiență! Noroc că pocitaniile nu au suflet!”, a fost mesajul lui Șerban Huidu pentru Mădălin Ionescu.

Citeşte şi  Şerban Huidu: M-a cuprins GREAŢA când Capatos transmitea BÂZÂIND de la domiciliul defunctei Zăvoranu