Şerban Huidu: M-a cuprins GREAŢA când Capatos transmitea BÂZÂIND de la domiciliul defunctei Zăvoranu

Şerban Huidu i-a dedicat o postare pe blog Marioarei Zăvoranu, care a murit vineri dimineaţă la Spitalul Fundeni.

18 apr. 2015, 10:33

Şerban Huidu a taxat în stilu-i cârcotaş show-ul legat de moartea Marioarei Zăvoranu.

„Nu o sa insist in articolul de fata pe rolul de marioneta proasta al CNA-ului, nici pe apetenta pentru ridicol a televiziunilor!

Am sa vorbesc insa de sistemul medical care a permis abominabile lucruri! Cum e posibil ca in spitalul Fundeni sa se desfasoare adevarate maratoane media de la capul unei muribunde? In spitalul unde am fost internat in coma, in Austria, nimeni nu a-avea voie sa intre fara masuri draconice si fara sa fie membru al familiei!

MĂRIOARA ZĂVORANU A MURIT. Cui rămâne AVEREA FABULOASĂ la care râvnea OANA ZĂVORANU

Marioara a fost prezenta la ore de maxima audienta pe televiziunile ahtiate de senzational care abia asteptau sa isi dea duhul la minutul de maxima audienta! Imi e scarba de ce a ajuns societatea romaneasca azi! Pe rugul audientei sunt arse cele mai elementare masuri de bun sint!

Demisia urgent a celor ce au facut posibila transmisia de pe patul de moarte al unui om! Nu avem norme, nu mai avem medici, nu mai avem nici macar bun simt! Sa va fie rusine! Sunt curios daca guvernul va cere demisia directiunii spitalului Fundeni care a facut posibila oroarea.

Rusine sa va fie, oameni fara inima ce sunteti!

P.S. M-a cupris o greata nemarginita cand Capatos transmite bazaind de la domiciliul defunctei! Chiar nu v-a mai ramas nici o urma de bun simt? Trist… foarte trist!”, a scris Serban Huidu pe blog. 

Marioara Zăvoranu a lăsat TESTAMENT? Ce spun avocata şi fratele acesteia