Țeapa de un milion de euro pe care și-a luat-o Șerban Huidu. Cine este mogulul care a reușit să îl păcălească pe prezentator

Șerban Huidu a fost invitat în cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre ultimii ani din viața lui și schimbările necesare pe care a trebuit să le facă, și desigur, despre dezamăgirile întâlnite de-a lungul anilor. În premieră, Huidu a dezvăluit ce i-a făcut patronul Adevărul!

01 feb. 2024, 23:22
Țeapa de un milion de euro pe care și-a luat-o Șerban Huidu. Cine este mogulul care a reușit să îl păcălească pe prezentator

Șerban Huidu a povestit despre mai multe perioade din viața lui, iar una din ele e despre cum a refuzat o sumă uriașă de bani, care l-ar fi făcut milionar, dar a dezvăluit și o informație în premieră!

Citește și Șerban Huidu, la un pas să devină milionar. De ce a refuzat o ofertă cu șase zero-uri: „Aș fi vrut să-i văd când le-am spus nu pentru că le-am spus la telefon”

De la conștientizarea realității, până la acceptarea greșelilor sale, Huidu pare acum un om diferit, însă principiile au rămas aceleași.

Întrebat ”Ai fost cel mai bine plătit om de media de roman”, Șerban Huidu a răspuns:

„Uitându-mă în spate, cred că da. A venit o ofertă de la Antenă, pe trei sezoane, patru milioane de euro și era și o perioadă de instalare. M-am dus la Găinușă și îi zic ”Uite, bă, așa, așa”, și zice ”Cine, bă? Ăia care au scris urât de tata? Nu vreau!”.

Șerban Huidu a continuat spunând că nu i-a părut deloc rău pentru refuzul ofertei colosale, tocmai pentru că a câștigat foarte mulți bani la vremea aceea.

„Nu mi-a părut rău, că la Prima au venit nemții după. Am câștigat destui bani de-a lungul timpului și acum probabil trebuie să dau și înapoi din ce am câștigat eu”, a spus Huidu.

”Cristian Burci nu mi-a plătit facturi de un milion de euro!”

Întrebat dacă în prezent mai face banii pe care îi făcea în urmă cu 15 ani, Huidu a răspuns negativ, susținând chiar faptul că a și fost păcălit cu o sumă extrem de mare, chiar de un patron român.

Întrebat de Mihai Morar despre cine este vorba, Huidu a răspuns și a precizat că respectivul se numește Cristian Burci.

Citește și Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de Șerban Huidu. S-a încercat o împăcare între foștii „cârcotași”: „Nici nu mi-a răspuns”

„Nu. De foarte mult timp, nu. Niște patroni români nu mi-au plătit facturi de un milion de euro, adică, cam cinci milioane de lei, s-au șters, s-au tăiat. S-au tăiat, i-a tăiat judecătorul când i-au băgat în faliment, i-a tăiat. Eu îi pot spune numele, dacă vrei, e vorba despre Cristian Burci”, a spus Șerban Huidu, în podcast-ul moderat de Mihai Morar.

Cristian Burci, patronul Adevărul, a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2022, omul de afaceri a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul Romvag Caracal pentru un prejudiciu de aproape 33 de milioane de euro.