Şerban Huidu, MESAJ de adio emoţionant pe blog: „Mergi cu bine, prietene!”

Şerban Huidu a postat miercuri pe blog un mesaj de adio pentru Eduardo Vasquez, regizorul care a fost găsit fără suflare, în luna mai, într-o cameră de hotel din Turcia.

12 iun. 2013, 10:30
Şerban Huidu, MESAJ de adio emoţionant pe blog: „Mergi cu bine, prietene!”

„Acum 5 ani… l-am cunoscut! Un om energic şi hotărât care obişnuia să facă lucrurile imposibile posibile! Un profesionist desăvârşit de la care am avut cu toţii ce învăţat! Şi nu am învăţat puţine. Acum trei ani, sub îndrumarea lui, s-au născut nişte poveşti care în Germania au costat de 10 ori mai mult decât cele de aici! El a fost Eduardo Vasquez… a fost Prietenul nostru… mult mai mult decât un simplu regizor. Mergi cu bine prietene! Rătăceşte printre stelele a căror lumină ai adus-o în operele tale! Adios!”, a scris Huidu pe blogul său.

Regizorul Eduardo Vasquez, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Turcia. Potrivit autorităţilor, decesul bărbatului de 48 de ani ar fi survenit din cauza unui infarct. Această tragedie vine după un şir incredibil de nenorociri care i-au afectat pe membrii emisiunii.

Totul a pornit în ianuarie 2010, când a murit actorul Toni Tecuceanu, răpus de o răceala care s-a agravat şi despre care s-a spus că este gripă porcină.

A urmat, în acelaşi an, un accident în care Şerban Huidu a văzut moartea cu ochii. Huidu a ajuns în comă la spital, în urma unui accident la ski, în Austria. Un an mai târziu, Şerban Huidu a trăit o altă dramă. La ieşirea din localitatea Timişul de Sus, omul de televiziune a provocat un accident în urma căruia au murit trei persoane. Accident pentru care a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.