Șerban Huidu, prima reacţie despre anularea emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. „Am 23 de ani de colaborare cu Prima TV”

După "Starea Naţiei", din grila Prima TV ar putea să iasă şi "Cronica Cârcotașilor", cel mai probail tot din motive financiare. Şerban Huidu a ţinut să lămurească lucrurile.

26 apr. 2023, 20:11
Șerban Huidu, prima reacţie despre anularea emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. „Am 23 de ani de colaborare cu Prima TV”
Șerban Huidu, prima reacţie despre anularea emisiunii "Cronica Cârcotașilor". "Am 23 de ani de colaborare cu Prima TV"

Șerban Huidu, prima reacţie despre anularea emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Prezentatorul TV a ținut să precizeze că nu are de gând să plece de la emisiunea, mai ales că are o colaborare de foarte mult timp cu postul de televiziune.

Citeşte şi: Legătura neștiută dintre Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu: „N-a fost nimic premeditat, gândit, e destinul”

„Aceste lucruri sunt strict confidenţiale şi privesc relaţiile contractuale ale două firme. Nu pot nici să vă infirm, nici să vă confirm aceste informaţii. Personal, am 23 de ani de colaborare cu Prima TV, nu am de gând să plec!”, a declarat Șerban Huidu pentru Impact.

Citeşte şi: Șerban Huidu, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale. Fostul cârcotaş acuză sistemul medical: „M-am împăcat cu ce s-a întâmplat cu mama, dar cu ce se întâmplă în sistemul medical, nu”

Dragoş Pătraru a surprins zilele trecute cu anunţul prin care lumea a aflat că emisiunea pe care o prezenta a fost retrasă din grila Prima TV, din cauză că postul de televiziune nu a mai avut bani să achite ultimele ediţii. „Starea Naţiei nu era singura emisiune faţă de care conducerea postului TV avea de achitat sume de bani, la începutul primăverii. La multe altele se repetă povestea. Fie că e vorba despre reality-show-uri, fie despre seriale de televiziune, toate însă consacrate. În aceeaşi familie pot fi oricând incluse Cronica Cârcotaşilor, Secretele preşedintelui și Schimb de mame. Doar că reacţiile oamenilor sunt diferite. Asta şi fiindcă echipele care le produc sunt şi ele diferite. Unii îndură mai bine, alţii nu vor să facă acelaşi lucru cu cei care au plecat deja”, au declarat surse din Prima TV.