Șerban Huidu, primele declarații după ce a provocat un accident în București: „S-a lovit o mașină de o altă mașină”

Cunoscutul cârcotaș de la Prima TV, Șerban Huidu, a provocat un accident rutier în seara de marți, În București. Realizatorul emisiunii de divertisment a recunoscut că el a fost cel care a greșit în trafic, motiv pentru care oamenii legii l-au amendat drastic.

22 nov. 2023, 16:35
Șerban Huidu, primele declarații după ce a provocat un accident în București: „S-a lovit o mașină de o altă mașină”
Șerban Huidu, primele declarații după ce a provocat un accident în București: „S-a lovit o mașină de o altă mașină”

Șerban Huidu a fost implicat din nou într-un accident rutier, de această dată fără victime, în București. Realizatorul tv a executat greșit o manevră în trafic, în timp ce se deplasa în zona Pod Basarab.

Citește și: Șerban Huidu, revoltat de felul în care este prezentată drama lui Irinel Columbeanu: ”De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit”

Șerban Huidu, primele declarații după accidentul din Capitală

Prezentatorul și-a asumat vina și chiar s-a prezentat la Poliție pentru a declara accidentul.

„S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime. Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a declarat Huidu, marți seară, potrivit Libertatea.

În urma evenimentului rutier în care au fost implicați doi șoferi, realizatorul de televiziune a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ. Nicio persoană nu a fost rănită, rezultând doar pagube materiale minore.

Șerban Huidu are un istoric neplăcut în ceea ce privește accidentele rutiere. În 2011, prezentatorul emisiunii „Cronica cârcotașilor” a provocat un grav accident rutier, în zona Timișul de Sus, în urma căruia au murit trei persoane. Mașina la volanul căreia se afla Huidu a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar. Doi bărbați de 65, respectiv 57 de ani și o femeie de 54 de ani și-au pierdut viața în urma evenimentului.

În mașină cu Huidu se aflau și soția cu cei doi copii ai cuplului și bona acestora, fiind și ei internați în spital cu diverse traumatisme. Potrivit declarațiilor de atunci, polițiștii au spus că accidentul s-a produs din vina omului de televiziune, care circula cu viteză mare, într-o zonă cu limită de viteză la 30 km/h.

În iunie 2012, Șerban Huidu a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare și i-a fost interzis să conducă timp de șase ani. Permisul și l-a recuperat anul trecut, după ce a susținut examenul auto.

Citește și: Ce avere a făcut Şerban Huidu în aproape 25 de ani de „Cronica Cârcotaşilor”. „Milioanele, că am mai multe!”