Şerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor. Va prezenta noul sezon alături de Codruţ Kegheş – Dezbrăcatu’

Șerban Huidu a anunțat că revine la "Cronica Cârcotașilor", după ce Ioana Petric a părăsit emisiunea. Așadar, acesta va prezenta noul sezon al emisiunii alături de Codruţ Kegheş – Dezbrăcatu'.

14 mart. 2023, 18:14
Şerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor. Va prezenta noul sezon alături de Codruţ Kegheş – Dezbrăcatu’
Şerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor. Va prezenta noul sezon alături de Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu'

Şerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor. „Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni oricând este nevoie de mine la Cronica Cârcotaşilor. Acum cred că este nevoie: Ioana Petric s-a hotărât să plece, iar emisiunea trece prin schimbări de format”, a declarat Şerban Huidu pentru Pagina de Media.

Acesta a anunțat și schimbările care vor avea loc în emisiune: „Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, Cronica Cârcotaşilor. Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum”. O altă schimbare majoră este decorul emisiunii. Pentru prima dată, Cronica Cârcotaşilor nu va mai fi filmată în decorul „fizic” clasic al programului, ci va fi trasă pe chroma, într-un studio virtual.

Citeşte şi: Cum a provocat Șerban Huidu oribilul accident rutier cu 3 morți: „A fost groaznic”. Informații explozive, la 12 ani de la tragedie

Şerban Huidu a decis să nu mai prezinte Cronica Cârcotaşilor din toamna lui 2021, pentru a se ocupa „de partea de creaţie”. „Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran”, spunea atunci Şerban Huidu.

Citeşte şi: Șerban Huidu, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale. Fostul cârcotaş acuză sistemul medical: „M-am împăcat cu ce s-a întâmplat cu mama, dar cu ce se întâmplă în sistemul medical, nu”

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2020-2011. Şerbani Huidu a suferit un accident la schi, la finalul lui 2010. În primăvara lui 2011, în locul lui Huidu, alături de Mihai Găinuşă, a intrat Oana Ioniţă. În toamna lui 2011, după ce a fost implicat într-un accident auto, Şerban Huidu a ieşit de pe post, dar a rămas producător. Noua formulă de prezentare: Mihai Găinuşă – Codruţ Kegheş Dezbrăcatu’. În 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor. În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare, alături de Codruţ Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016).