Şerban Nicolae: Cred că nu trebuia să existe nicio ordonanţă de urgenţă după ce am dat legile Justiţiei

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, miercuri, că nu trebuia să existe nicio ordonanţă de urgenţă după adoptarea legilor Justiţiei, menţionând, însă, că se pronunţa în privinţa OUG 7/2019 după ce va vedea care a fost motivarea pentru emiterea acestui act normativ.

RomaniaTV.net
27 feb. 2019, 14:12
Şerban Nicolae: Cred că nu trebuia să existe nicio ordonanţă de urgenţă după ce am dat legile Justiţiei

„Eu cred că nu trebuia să existe nicio ordonanţă de urgenţă după ce am dat legile Justiţiei, care au stat în dezbatere mai mult de un an, dar nu pot să apreciez fără să văd exact care a fost motivarea şi ce s-a propus, dacă se justifică OUG sau nu. (…) Dacă vine OUG şi a venit în Parlament, dacă merge la Camera Deputaţilor, va veni decizional la Senat şi mă pronunţ când văd”, a afirmat Nicolae, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că se va pronunţa pe această ordonanţă,”fără a face speculaţii, atunci când va veni la Senat”.

Întrebat în legătură cu ordonanţa de urgenţă pentru modificarea codurilor penale, Şerban Nicolae a apreciat că era o soluţie corectă.

„Era o soluţie corectă, pentru că, în ciuda unei propagande intense, Codul penal din România nu se aplică doar PSD şi nu se aplică doar lui Liviu Dragnea. Sunt foarte mulţi alţi cetăţeni ai României, despre care se vorbeşte mai puţin, care au de suferit consecinţele unor legi făcute prost”, a explicat senatorul PSD. 


loading...