Şerban Nicolae le-a propus social democraţilor suspendarea preşedintelui Iohannis. Ce reacţie a avut şeful PSD

Luni a fost prima şedinţă a social democraţilor, după plângerea penală depusă de liderul PNL împotriva premierului, iar pe agenda discuţiilor s-a aflat şi propunerea de suspendare a şefului statului.

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 07:29
Şerban Nicolae le-a propus social democraţilor suspendarea preşedintelui Iohannis. Ce reacţie a avut şeful PSD

Surse România TV susţin că Şerban Nicolae a fost cel care a propus suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit să vorbească despre acest subiect, iar majoritatea liderilor au spus că nu este cazul în acest moment să se meargă atât de departe. Social democraţii au rămas pe varianta mitingului de susţinerii a Guvernului Dăncilă.

Citeşte şi: Klaus Iohannis despre plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului. Ce decizie a luat preşedintele

Klaus Iohannis spune că a analizat şi a ajuns la concluzia să nu comenteze nici demersul liderului PNL, Ludovic Orban, care a făcut plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, dar nici interpretările acestui demers, unele „făcute cu foarte mare isterie”. El a spus că a luat decizia de a nu comenta pe această temă pentru a nu se crea impresia că prin declaraţiile sale vrea să influenţeze ancheta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, după plângerea lui Ludovic Orban: „Vorbim despre antisemitism instituţional, de abordare KGB-istă”