Serena Williams şi Sir Lewis Hamilton se alătură ofertei de 2,5 miliarde pentru a cumpăra Chelsea. Sumele fabuloase pe care vor să le investească cei doi campioni

Presa din Marea Britanie scrie că Serena Williams şi Sir Lewis Hamilton se alătură ofertei miliardarului Sir Martin Broughton pentru a achiziţiona clubul Chelsea Londra, aflat momentan în administrarea guvernului britanic după sancţiunile impuse fostului patron Roman Abramovic.

21 apr. 2022, 19:18
Serena Williams şi Sir Lewis Hamilton se alătură ofertei de 2,5 miliarde pentru a cumpăra Chelsea. Sumele fabuloase pe care vor să le investească cei doi campioni

Potrivit Sky Sports, septuplul campion de Formula 1 şi câştigătoarea a 23 de turnee de Mare Slam sunt pregătiţi să investească câte 10 milioane de lire sterline, suma totală pentru care va fi vândut clubul fiind în jur de 2,5 miliarde de lire.

„Putem confirma că Lewis s-a alăturat ofertei lui Sir Martin Broughton, totuşi suma vehiculată în presă nu reflectă realitatea.”, a declarat un purtător de cuvânt al campionului de Formula 1.

Aparent Martin Broughton se află în discuţii cu cei doi campioni deja de mai multe săptămâni, astfel că un anunţ în ce priveşte implicarea lor ar putea fi iminent. Interesant este că Lewis Hamilton a vorbit de mai multe ori despre faptul că este un fan al rivalilor Arsenal încă de când avea 5 ani.

Citeşte şi: Rușii și bielorușii au fost interziși la Wimbledon. Reacție dură de la Kremlin

Conform aceleiaşi surse, Hamilton ar putea juca un rol formal în strategia viitoare a clubului Chelsea de a promova diversitatea, egalitatea şi incluziunea, dacă oferta va fi acceptată.

Chelsea, deţinătoarea trofeului Champions League, este de vânzare încă din luna martie, chiar de dinaintea sancţiunilor aplicate de guvernul britanic pentru legăturile sale cu Vladimir Putin.

Grupul Raine, care supervizează vânzarea clubului Chelsea Londra, ar putea face o guvernului britanic o recomandare bazată pe evaluarea ofertelor chiar săptămâna viitoare, mai scrie Sky Sports. Broughton este încă din copilărie un fan al lui Chelsea şi are o reţea de contacte care i-ar permite să strângă cele 2,5 miliarde de lire.

Citeşte şi: Anunţ îngrijorător din Brazilia! Legendarul Pele, internat din nou în spital. Care e starea fostului fotbalist