Serghei Lavrov, în centrul unui scandal. A fost filmat cum ÎNJURA în timpul unei conferinţe

Înjurătură de rang înalt. Ministrul de Externe al Federaţiei Ruse, Serghei Lavrov, a fost prins pe picior greşit în timp ce asculta discursul omologului său din Arabia Saudită. Potrivit Publika.md, oficialul rus a fost surprins în timp ce spune "debili", iar mai apoi a adăugat înjurătura "bl*a" (trad. - femeie de moravuri uşoare). Totul s-a întâmplat în timpul unei conferinţe care era transmisă live.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 17:55
Serghei Lavrov, în centrul unui scandal. A fost filmat cum ÎNJURA în timpul unei conferinţe

Serghei Lavrov se află în centrul unui scandal, după ce a fost filmat înjurând printre dinţi în timpul unei conferinţe de presă pe care o susţinea împreună cu ministrul saudit de Externe. Nu este clar cui i-a fost adresată replica usturătoare. Cert e că imaginile au devenit virale la scurt timp, iar internauţii au condamnat replica nedemnă de un ministru de Externe.

Ulterior, serviciul de presă al Ministerului rus de Externe a dezminţit faptul că oficialul ar fi rostit înjurătura.

Nu este, însă, exclus ca asta să se fi întâmplat, dat fiind faptul că Serghei Lavrov a fost nervos pe toată durata conferinţei. După momentul controversat descris anterior, şeful Diplomaţiei ruse şi-a întrerupt discursul pentru a muştrului o persoană aflată în sală. „Vă deranjăm, cumva?”, a întrebat furios Lavrov o persoană care l-a iritat cu ceva în timp ce îşi rostea alocuţiunea.