Serghei Mizil a răbufnit după criticile fanilor vizavi de ajutorul dat lui Irinel Columbeanu: „Un șmecher știe ce faci tu, un fraier nu te poate înțeleagă!”

Serghei Mizil a răbufnit după criticile fanilor vizavi de ajutorul dat lui Irinel Columbeanu. Afaceristul s-a arătat foarte supărat pe cei care l-au acuzat că ar fi profitat de fostul milionar. Cu câteva zile în urmă, a încercat să organizeze o strângere de fonduri pentru bunul său prieten.

31 oct. 2023, 17:58
Serghei Mizil a răbufnit după criticile fanilor vizavi de ajutorul dat lui Irinel Columbeanu: „Un șmecher știe ce faci tu, un fraier nu te poate înțeleagă!”
Serghei Mizil a răbufnit după criticile fanilor

Serghei Mizil a răbufnit după criticile fanilor. Bărbatul le-a răspuns urmăritorilor care au avut de comentat și a precizat că „ajută pe cine vrea el”, că doar „o face pe banii lui”. Afaceristul a mai zis și că „Irinel Columbeanu nu a dat în cap nimănui, nu a omorât pe nimeni”, neînțelegând de ce lunea este atât de dură la adresa fostului milionar.

Citește și: Ce pensie primește Serghei Mizil de la statul român. Suma este una extrem de mică: „Am avut contract de muncă toată viața!”

Serghei Mizil a răbufnit după criticile fanilor

Mesajul lui Serghei Mizil a fost unul dur și și-a exprimat foarte clar „neplăcerile” cu privire la toată situația. Încercarea de strângere de fonduri pentru Irinel Columbeanu a constat într-un live pe Youtube, dar și pe Tiktok, acolo unde cel din urmă era întrebat tot felul de subiecte de către internauți.

De asemenea, sunt și fani care apreciază gestul său și nu au ezitat să transmită mesaje de susținere. „Asta înseamnă să ai caracter de șmecher. Să nu uiți cine ești și să nu îți lași în urmă pe nimeni! Ești 100 la sută natural și eu te iubesc Tată Serghei și te respect pe viață! Un șmecher știe ce faci tu, un fraier nu te poate înțeleagă! Sănătate, sărut mâna Anuca! Dumnezeu e cel care judecă, nu omul! Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă!/ Foarte bine ați făcut domnul Mizil, să vă dea bunul D-zeu sănătate multă!

Respect familiei Mizil! Și felicitări pentru tot ce faceți și pentru că vă implicați să ajutați oameni la nevoie. Câți oameni că dumneavoastră sar să ajute oamenii nevoiași? Aproape nimeni. Este o vorbă din bătrâni…câinii latră…„, sunt câteva dintre mesajele primite.