Serghei Mizil a recunoscut cu ce vedetă din România s-ar însura: „Este frumoasă, cântă, are prezență, nebunie, toate calitățile care-mi plac mie”

Serghei Mizil a dezvăluit la emisiunea lui Măruță care este vedeta din România care l-a cucerit complet și pe care ar lua-o de nevastă. Acesta a precizat că o admiră pentru calitățile artistice, dar și pentru personalitate.

26 nov. 2021, 23:12

Serghei Mizil a fost invitatul lui Măruță, în cadrul celei mai savuroase rubrici, și anume „Provocaea sosurilor iuți”. Mizil a fost asaltat cu întrebări despre viața lui personală, la care acesta nu a ezitat să răspundă tranșant și fără ocolișuri, după cum îi stă în caracter.

Serghei Mizil dă verdictul în divorțul anului dintre Prodanca și Reghe: „E tentant, te matolești, dai peste una, te aiurește, te dă peste cap”
Una dintre întrebările „picante care i-au fost adresate lui Mizil a fost să numească o vedetă din România cu care s-ar însura dacă n-ar fi fost deja căsătorit cu Cora Mizil.

Serghei a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a rostit numele Deliei, o artistă pe care o apreciază atât pentru talentul ei, cât și pentru personalitatea rebelă și prezența provocatoare.

„E și frumoasă, cântă, are prezență, adică toate calitățile care-mi plac mie. Are și nebunie, îmi place se îmbracă, îmi place mult de tot de ea. Poate mă prinde bărba-su, că ne cunoaștem”, a afirmat Serghei Mizil.

În continuare Serghei Mizil a trebuit să numească vedetele care nu au ce căuta în showbiz, iar primul personaj pe care l-a numit a fost Mădălin Voicu , din cauza unor dispute personale, dar și a faptului că a îndrăznit să vorbească despre moartea Doncăi Mizil, sora actorului. O altă personalitate din lumea mondenă, care nu este în grațiile lui Serghei Mizil, este Monica Tatoiu, căreia îi reproșează că îi place să facă comentarii inadecvate despre viața oricărei vedete.

Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit

Zi tristă pentru Serghei Mizil, după ce sora lui, Sonia Donca, a murit. Celebrul om de afaceri este vizibil afectat de pierderea surorii lui, astfel că a postat o fotografie cu aceasta și a scris un mesaj emoționant.

Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit: „N-am prieteni, toți m-au ars pe drum”

Serghei Niculescu-Mizil trece prin momente grele, după ce sora lui, Sonia Donca, a murit, la scurt timp după ce l-a pierdut şi pe socrul lui, un perosnaj greu al spionajului românesc din timpul perioadei comuniste. Celebrul om de afaceri a postat o fotografie cu regretata lui soră și a scris un mesaj trisit dedicat acesteia.

În urmă cu câteva luni, Serghei Mizil a făcut apel la oameni și i-a rugat să meargă să doneze sânge pentru sora lui, care era la acel moment internată în spital.

Celebrul om de afaceri a postat o poză cu sora sa, iar în dreptul acesteia a scris un mesaj trist. Serghei Mizil a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și plin de viață, însă acum trece printr-o perioadă extrem de grea și asta se poate observa și din mesajul trist transmis de vedetă, astfel că acesta a scris în dreptul pozei că este cea mai tristă zi din viața sa.

„Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Mizil pe pagina sa de Facebook.

„Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie.” a scris Mizil pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Se pare că Sonia Donca avea probleme de sănătate, însă acestea nu au fost făcute publice.

Sora lui Serghei Mizil, a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. În urmă cu mai mulți ani, Emilia Marinela Macovescu, soția fostului ministru de Externe, George Macovescu, a oferit un interviu în care a povestit cum Elena Ceaușescu a intervenit brutal în relatia pe care Nicusor a avut-o, timp de 10 ani, cu Donca, sora lui Serghei Mizil.