Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit: „N-am prieteni, toți m-au ars pe drum”

Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit la adresa oamenilor apropiaţi sau aşa-zişi prieteni. Fiind un personaj cunoscut în lumea mondenă, este înconjurat de multă lume, însă omul de afaceri susţine nu mai are prieteni.

30 sept. 2021, 12:40
Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit: „N-am prieteni, toți m-au ars pe drum”
Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine

Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit. La 67 de ani, fostul “copil de bani gata” al regimului Ceaușescu are o mare durere în suflet.

Omul de afaceri este dezamăgit că nu are un prieten adevărat și că a fost trădat în repetate rânduri. Susține că nimeni nu i-a fost alături când a avut nevoie și că toți amicii lui nu-l reprezintă sub nicio formă.

Citeşte şi: Halucinant! Serghei Mizil a vrut să-şi scoată mama moartă din sicriu şi să o plimbe prin oraş: „Era cald afară, să se aerisească”

Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit

N-am prieteni. Toți care am fost din copilărie m-au făcut. E trist, dar adevărat. Cu toată lumea m-am certat, m-am certat pe lucruri aiurea. Toți m-au ars pe drum. Majoritatea erau prieteni cu mine, dar mă invidiau. Cu toți am ajuns la aceleași discuții, fără să le fac nimic. N-am încredere în nimeni.

Sunt foarte corect. Nu am ars niciun prieten niciodată, am fost curățat de toți prietenii. Eu dacă sunt cu cineva, merg până în pânzele albe. Am fost pus în situația să îl torn sau să îl fac pentru avantaje foarte mari și niciodată nu am făcut chestia asta”, a spus Serghei Mizil, la Xtra Night Show.

Serghei Mizil, investiţii imobiliare

Serghei Mizil

este un personaj foarte activ pe piața imobiliară. În urmă cu ceva timp a ridicat un imobil de lux în zona de nord a Capitalei, în care a investit 700.000 de euro.

Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi.

Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe”, a dezvăluit, recent, Serghei Mizil.