Serghei Mizil dă verdictul în divorțul anului dintre Prodanca și Reghe: „E tentant, te matolești, dai peste una, te aiurește, te dă peste cap”

Serghei Mizil a tras concluzia în cazul celui mai dramatic divorț al anului, despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a atras atenția asupra tentațiilor la care au fost supuși ambii parteneri.

20 oct. 2021, 09:37
Serghei Mizil dă verdictul în divorțul anului dintre Prodanca și Reghe: „E tentant, te matolești, dai peste una, te aiurește, te dă peste cap”

Serghei Mizil a dicutat principalele motive pentru care mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf era destinat unui sfârșit dramatic, încă de la începuturi.

Recent, Laurențiu Reghecampf a șocat lumea showbiz-ului autohton când a decis să divorțeze de sexy-impresara și să-și întemeieze o altă familie cu o femeie mult mai tânără, Corina în vârstă de 29 de ani.

Mizil atras atenția asupra tentațiilor cu care se confruntă un cuplu monden, precum Anamaria și Reghe, care, spre deosebire de muritorii de rând au o mulțime de posibilități.

Analistul monden a cântărit toate resursele de care dispun cei doi. Mizil susține că Anamaria Prodan este o femeie puternică, „drăcoasă” din fire, care vrea să se impună, fapt ce o face extrem de atrăgătoare.

De asemenea, Mizil a comentat și tentațiile la care este supus un bărbat bogat și cu un statut social de persoană publică, cum este Reghe. Serghei Mizil susține că femeile se aruncă în brațele unor astfel de bărbați și este foarte greu pentru oricine să reziste.

”Eu am vorbit cu Prodanca. Într-un fel era de așteptat, că și aici e tot așa, că și Prodanca e o fire foarte tare și foarte independentă. E chiar drăcoasă Prodanca, mie îmi place mult de ea. Și pentru un bărbat e greu să stai cu una care e așa, că ea tot timpul a vrut să impună, să dicteze.

Părerea mea este în felul următor: când faci parte din showbiz, ești persoană publică la nivelul lor, cum arată el, cum arată ea, e foarte greu să rămâi într-o căsnicie. Pentru că e tentant, te matolești, dai peste una, te aiurește, te dă peste cap? Și invers. Și e foarte greu să …

Trebuie să ai foarte multă putere să te stăpânești, să fii mai puritan. Dar așa, că vin piese, să stai să ce? Dacă te uiți și afară. Câte cupluri de astea celebre stau mult timp? Nu stau! Vine aia, l-a făcut și știi cum e. Tentațiile sunt clare. Îți scriu alea pe Facebook, îți arată. Eu am mers în club. Dacă ești matol, mai știi ce faci? Te-ai dus…”, a concluzionat în exclusivitate Serghei Mizil pentru CanCan.

Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit: „N-am prieteni, toți m-au ars pe drum”

Serghei Mizil nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit. La 67 de ani, fostul “copil de bani gata” al regimului Ceaușescu are o mare durere în suflet.

Omul de afaceri este dezamăgit că nu are un prieten adevărat și că a fost trădat în repetate rânduri. Susține că nimeni nu i-a fost alături când a avut nevoie și că toți amicii lui nu-l reprezintă sub nicio formă.

“N-am prieteni. Toți care am fost din copilărie m-au făcut. E trist, dar adevărat. Cu toată lumea m-am certat, m-am certat pe lucruri aiurea. Toți m-au ars pe drum. Majoritatea erau prieteni cu mine, dar mă invidiau. Cu toți am ajuns la aceleași discuții, fără să le fac nimic. N-am încredere în nimeni.

Sunt foarte corect. Nu am ars niciun prieten niciodată, am fost curățat de toți prietenii. Eu dacă sunt cu cineva, merg până în pânzele albe. Am fost pus în situația să îl torn sau să îl fac pentru avantaje foarte mari și niciodată nu am făcut chestia asta”, a spus Serghei Mizil, la Xtra Night Show.

Serghei Mizil, investiţii imobiliare

Serghei Mizil este un personaj foarte activ pe piața imobiliară. În urmă cu ceva timp a ridicat un imobil de lux în zona de nord a Capitalei, în care a investit 700.000 de euro.

“Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi.

Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe”, a dezvăluit, recent, Serghei Mizil.


loading...