Serghei Mizil dezvăluie care a fost cel mai greu moment din viaţa lui: „Eram numai lepre la masă şi singurul care ne-a adus lumina de la biserică, murise”

Unul dintre cele mai controversate, dar şi printre cele mai pitoreşti personaje din România, Serghei Mizil vorbeşte de fiecare dată deschis depre viaţa sa şi, de curând, a povestit unul dintre cele mai grele momente din viaţa sa.

21 aug. 2023, 21:26
Serghei Mizil dezvăluie care a fost cel mai greu moment din viaţa lui: „Eram numai lepre la masă şi singurul care ne-a adus lumina de la biserică, murise”

Serghei Mizil a suferit, de curând, o intervenție chirurgicală. Unul din vasele de sânge era înfundat în proporție de 60 la sută, iar la 70 la sută devenea un pericol.

“Sunt bine, dar eu nu am avut vreo boală. Periodic îmi fac un control iar medicii m-au sfătuit să-mi pun un stent. Nu voiam să stau cu gândul că s-ar putea întâmpla ceva. De câteva zile nu mai fumez și sunt bine.

De băut mi-au zis medicii că pot să beau. Ajunsesem la două pachete de țigări pe zi. Eu m-am lăsat și înainte, 30 de ani n-am fumat, dar a venit pandemia și m-am apucat din nou”, declară Serghei Mizil, pentru Fanatik.

Deşi pare mereu vesel şi lipsit de griji, Serghei Mizil a dezvăluit unul dintre cele mai grele momente din viaţa lui, acela când nepotul său a decedat într-un accident de circulaţie.

“Am plâns când mi-au murit persoane apropiate, apoi am ieșit la șpriț și veselie. Nu am fost însă marcat ani de zile, nu am purtat doliu. Mie doliul și nunta mi se pare niște chestii primitive.

Citeşte şi: De ce apare din ce mai arar în public Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”: „A început să fie apostrofat. Multă lume are repulsie faţă de el”

Dar cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când a murit Răzvan, nepotul meu, fiul Oanei. A murit fulgerător și complet aiurea. Momentul a fost groaznic, a fost total nedrept să moară copilul ăla. Avea 25 de ani, nevasta lui era la Snagov cu noi, avea o fetiță și era însărcinată cu al doilea copil.

Eram foarte legat de Răzvan, era singurul care ne putea duce numele mai departe. Îmi aduc aminte că era de Paște, era singurul care adusese lumină de la biserică.

Eram la masă a doua zi și m-a sunat cineva să-mi spună că e mort pe șosea, făcuse accident de motocicletă. Eu credeam că e în curte și chestia asta mi-a rămas în minte. Îmi aduc aminte că eram numai lepre la masă și singurul care ne-a adus lumina de la biserică, murise.

Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Dacă e cineva bolnav asta e, te aștepți, ești pregătit. Dar când are 25 de ani și, de la masă, te duci să-l îngropi, este urat”, declară Serghei Mizil.

Citeşte şi: Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. Dezvăluiri despre colaborarea cu Carmen Iohannis: „Multă lume a observat”