De ce apare din ce mai rar în public Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”: „A început să fie apostrofat. Multă lume are repulsie faţă de el”

Gheorghe Ștefan (70 de ani) a fost o figură marcantă a fotbalului românesc în urmă cu 10-20 de ani, însă problemele cu legea și cele de sănătate l-au făcut să iasă din prim-plan pe fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț.

21 aug. 2023, 19:13
De ce apare din ce mai rar în public Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”: „A început să fie apostrofat. Multă lume are repulsie faţă de el”

Gheorghe Ştefan a fost prezent în tribunele stadionului din Piatra Neamț, la meciul dintre Ceahlăul și Foresta Suceava, scor 2-0, în urma căruia formația de sub Pietricica a promovat în Liga 2.

Totuşi, de când a ieşit din închisoare Pinalti nu mai este foarte vizibil, preferând o viaţă retrasă, iar un apropiat dezvăluie cum s-a ajuns în situaţia în care unul dintre cei mai influenţi oamenii ai zonei, până în urmă cu câţiva ani, acum pare să se ferească să fie văzut în public.

”E acasă, are ceva probleme de sănătate. E la Piatra Neamț, mai merge la teren din când în când, dar nu prea `mai scoate capul`, la meciuri nu vine. S-a închis! Nu merge la meciuri, că îl văd oamenii prin tribună și îl iau la bani mărunți.

A făcut, însă, ceva pentru sport, a făcut mult din punctul ăsta de vedere. A făcut stadionul, l-a renovat, dar s-a băgat și în politică și cu asta cred că a greșit. De acolo au venit și problemele cu legea.

Multă lume are repulsie față de el, mai ales după ce a ieșit din închisoare. De atunci a început și el să se închidă, să nu mai iasă în public. S-a și îmbolnăvit. El se aștepta să fie aplaudat de oameni, îi plăcea să iasă, să facă…

Citeşte şi: Dan Șucu, lecție de management pentru Gigi Becali: „Nu trebuie să dau eu telefoane din birouri ca să îi fac primul 11 lui Bergodi!”

Dar când a început să își dea seama lumea de ce a făcut el prin Piatra Neamț, asta încă înainte să intre în închisoare… și-a dat seama lumea ce a făcut (n.r. – ilegalitățile care l-au trimis la închisoare).

Lumea a început să își dea seama de anumite nereguli pe care le-a făcut, de când a început să se axeze pe partea politică. Dar, oamenii nu aveau curaj să spună ceva, el era la butoane și nu avea curaj să zică nimeni nimic.

După ce nu a mai fost la putere, a început să fie apostrofat, au început procesele pentru el, era numai pe la București”, a declarat un apropiat al lui Gheorghe Ștefan, potrivit Sport.ro.

Citeşte şi: Detalii picante despre escapadele amoroase ale lui Robbie Williams: „S-a culcat cu toate fetele de la Spice Girls, mai puțin cu mine!”