Serghei Mizil, gest extrem la înmormântarea mamei sale: „Am zis să o iau pe mama, să o duc cu decapotabila și să o fac o tură de oraș”

Serghei Mizil este un personaj jovial și imprevizibil, care aduce întotdeauna multă voie bună în jurul lui. Asta deși viața nu i-a fost deloc lină. Unul dintre cele mai mari șocuri din viața lui l-a trăit atunci când mama lui, Lidia Niculescu Mizil, a plecat în lumea celor drepți.

12 ian. 2024, 16:51

Serghei Mizil a povestit, în podcastul moderat de Pepe, că atunci când mama lui a decedat, a simțit să o plimbe cu mașina decapotabilă. A ajuns până în Piața Victoriei, unde se afla un polițist pe care Serghei a simțit să-și descarce nervii, de supărare că mama lui murise. Din fericire, nu a făcut-o.

Serghei Mizil, gest extrem la înmormântarea mamei sale

Eram cu Păcală de la Paris. Ăla avea trei săbii, două topoare, era mâna mea dreaptă. Noi stăteam vizavi de Sergiu Nicolaescu, era un șucăr acolo total. Sergiu Nicolaescu vine și spune că a auzit că a murit doamna Mizil. Păcală: „Domnule, sunteți regizor, nu regizați și dumneavoastră puțin chestia asta?” Tot șucărul a pornit de la faptul că a trimis Ion Iliescu o coroană. Eu am dat foc la coroană. Din șucărul ăla familia voia să plece.

Am zis să o iau pe mama, să o duc cu decapotabila și să o fac o tură de oraș. Mama nu avea dric și m-am gândit să stea puțin cu brațele încrucișate, să o pun acolo. Eu o încovoiam de picioare. A plecat toată familia și a rămas fiica mea, care citea molifte. Eu am zis că nu le am cu moliftele că dacă se trezea mama după molifte și ne făcea șucăr în casă.

Citeste si Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cora s-a reprofilat după ce a primit un mesaj vocal dintr-o altă dimensiune: „Am înțeles destul de repede”

În fine, am plecat și unde e Guvernul acum era un polițist și am vrut să îl iau pe ăla pe mașină. Eram nebun, supărat că a plecat mama din viață”, a povestit Serghei Mizil.

Mama lui Serghei Mizil a murit în ajunul Anului Nou

Serghei Mizil a povestit, într-un interviu mai vechi, că mama sa a murit în ajunul Anului Nou. Acesta se afla la o petrecere de revelion atunci când tatăl său l-a sunat să îi dea cumplita veste.

Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama. L-am găsit pe tata acolo, l-am întrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis: ‘Am pus mâna pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor”, a dezvăluit Serghei Mizil, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Viva.ro.

Citeste si Ce pensie încasează de la stat Serghei Mizil la 70 de ani. „Mai mulţi bani dau pe medicamente!”