Serghei Mizil, la început de 2023: „Am ajuns să vindem totul și nu mi-am imaginat niciodată că o să ajungem aici”

Serghei Mizil, unul dintre cei mai acizi „analiști ai vieții cotidiene", spune că în 2023 și-ar dori ceva pentru toți românii, nu doar pentru propria persoană.

03 ian. 2023, 11:20
Serghei Mizil, la început de 2023: „Am ajuns să vindem totul și nu mi-am imaginat niciodată că o să ajungem aici”

Serghei Mizil şi-ar dori ca românii să redevină patrioți și spera să vină un președinte implicat pentru țara noastră.

„De la noul an îmi doresc să avem o clasă politică normală și să redevenim patrioți. Am ajuns preșurile lumii. A lansat acum tata o carte, el s-a ocupat o perioadă lungă de politica externă. Îi citeam cartea și vedeam că noi eram stăpânii lumii pe vremea aia. Am făcut pace între arabi și palestinieni, am băgat China în ONU și acum nu ne mai bagă nimeni în seamă. Făceam așa o paralelă.

Mi-aș mai dori să vină un președinte care să țină cu țara noastră.

Am ajuns să vindem totul și nu mi-am imaginat niciodată că o să ajungem aici”, a spus Serghei Mizil, pentru Wowbiz.ro.

Citeşte şi: De ce nu suportă Serghei Mizil cadourile, de Crăciun: „Eu așa am decis!”. Ce va face de sărbători celebrul pamfletar

La începutul lui 2022, Serghei Mizil a mărturisit că a fost la un pas de moarte.

„Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd atunci. (…) Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală.

M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput. Am ținut-o pe tratament, brânză de vaci cu miere, e cea mai bună, ceai hepatic, beam pe 3-4 litri pe zi, îl beau ca pe apă și odihnă.

Citeşte şi: Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie. Ce i-a spus soţiei: „O ardeam pe una, dar eram matol și am crezut că ești tu”

Mi-am revenit, restul care nu au ținut cont, s-au dus acolo sus.”, a declarat Serghei Mizil.