Serghei Mizil, momente grele după ce fiica sa a fost implicată în accident

Fiica cea mică a lui Serghei Mizil a fost la un pas să îşi piardă viaţa, fiind implicată într-un accident de maşină.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 09:36
Serghei Mizil, momente grele după ce fiica sa a fost implicată în accident

„Eu sunt uşurat ca a scăpat cu viaţă. A avut leziuni grave la o mână. În primele zile au operat-o de trei ori, iar recent medicii au mai intervenit o dată. I-au amputat un deget, dar ea e puternică. E cu moralul sus şi vede partea pozitivă, că puteau să fie consecinte mult mai grave. O să mai stea în spital o săptămână-două, cât e nevoie. Eu abia mi-am mai revenit. Am fost şocat câteva zile. Am trecut dintr-un vis frumos, o vacanţă în Cipru, într-un coşmar“, a declarat Serghei Mizil, potrivit wowbiz. 

Fiica lui Serghei Niculescu-Mizil, implicată într-un grav accident rutier. Riscă să rămână MUTILATĂ

Fiica lui Serghei Mizil, Smaranda, se pare că a fost implicată într-un grav accident rutier, suferind mai multe leziuni cât se poate de serioase, scrie www.spynews.ro.

Tatăl acesta e disperat din cauză că Smaranda ar putea chiar să îşi piardă doua degete de la mână în urma rănilor. Acesta a povestit că fiica sa a pierdut controlul volanului, dându-se chiar cu maşina peste cap şi având leziuni destul de seriase. Mai mult, Smaranda a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, Serghei Mizil fiind cât se poate de speriat de întreg evenimentul tragic.